• Televizor LED Smart Samsung 43KU6072, 108 cm, 4K Ultra H
  • Televizor LED Smart Samsung 43KU6072, 108 cm, 4K Ultra H
  • Televizor LED Smart Samsung 43KU6072, 108 cm, 4K Ultra H
  • Televizor LED Smart Samsung 43KU6072, 108 cm, 4K Ultra H
  • Televizor LED Smart Samsung 43KU6072, 108 cm, 4K Ultra H
  • Televizor LED Smart Samsung 43KU6072, 108 cm, 4K Ultra H
  • Televizor LED Smart Samsung 43KU6072, 108 cm, 4K Ultra H

Televizor LED Smart Samsung 43KU6072, 108 cm, 4K Ultra H

Fii primul care da un review!
1,954 95lei (TVA inclus) Intreaba stoc

Cod produs: 43KU6072

Taxa Verde (5.95 lei)


Pret fara taxa verde: 1,949 lei TVA inclus

Transport gratuit in Bucuresti. detalii »

Suna un consultant - 0371 00 11 11Livrare estimata: 2-4 zile

Solutii de plata. detalii »

Garantie: 2 ani

Cumpara in rate de la 7004lei/luna

Burați-vă de frumusețea culorilor naturale


Tehnologia Active Crystal Colour optimizează tehnologia de iluminare cu LED-uri adăugând o sursă de lumină suplimentară. Acest lucru oferă o puritate mai mare a luminii albe, ceea ce are ca rezultat o gamă mai largă de culori și o mai mare naturalețe. Reduce chiar și consumul de energie.
 


Fiecare detaliu cu rezoluția uluitoare 4K UHD


Experimentați detaliile pline de viață cu rezoluția de 4 ori mai mare decât a televizorului Full HD. Tot conținutul vizualizat va arăta mai bine, datorită culorilor realiste și luminozității.
 


Lasă-te învăluit de conținut


Auto Depth Enhancer aplică niveluri de contrast variate în zone diferite ale ecranului, pentru a conferi imaginii o profunzime extraordinară. Experimentați vizualizarea captivantă pe ecranul televizorului dvs.
 


Oferiți-vă o experiență superioară de vizionare


Curbura delicată a televizorului Curbat de la Samsung vă ajută să vă plasați chiar în centrul acțiunii, oferind un câmp de vizualizare mai larg și o distanță de vizualizare unitară față de poziția dvs. preferată, comparativ cu un ecran plat.
 


Sofisticare modernă, suplă și simplă


Cu designul său elegant, de culoare argintie metalizată, televizorul ofera o senzatie de stil modern si avangardist, în timp ce suportul neted îi completează aspectul pentru a-l transforma într-o operă de artă din orice unghi ai privi.
 


Acces rapid și unic la toate sursele de conținut


Noul Smart Hub oferă un singur punct de acces la Live TV, aplicații variate și cu conținut bogat, jocuri și multe altele. Utilizatorii își pot accesa conținutul preferat de îndată ce pornesc televizorul.
 


Optimizati rezoluția conținutului pentru o calitate mai intensă a imaginii


Procesul UHD Upscaling unic al Samsung, în 4 pași, îmbunătățește modul în care conținutul video și jocurile preferate sunt vizualizate, asigurându-le cea mai bună rezoluție posibilă. Tehnologia identifică pașii specifici necesari pentru ca semnalul de intrare să fie procesat în așa fel încât materialul sursă să fie afișat la rezoluția UHD a televizorului. O ultimă etapă alocă resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesită accentuarea detaliilor. Prin toate procesele revoluționare dezvoltate, conținutul convențional devine impresionant și explică numărul impresionant pe care brandul Samsung le-a primit pentru calitatea imaginii UHD în 2015.
 


Contrast îmbunătățit pentru experiență de vizualizare optimizată


Tehnologia UHD Dimming asigură contrast, culoare și claritate optimizate, pentru o calitate realistă a imaginii. Toate acestea fac posibilă o experiență de vizualizare nemaiîntâlnită.
 


Optimizați calitatea imaginii la un nivel apropiat celui UHD


Ultra Clean View analizează conținutul cu un algoritm avansat, pentru a filtra și a reduce nivelul de zgomot al imaginii. Chiar dacă sursa video este la o calitate inferioara calitatii Full HD, vă veți putea bucura de imagini care rivalizează cu standardul UHD.
 


Distribuiți cu ușurință conținutul pe televizor


Creați un sistem integrat între mobil/PC și Smart TV care vă va permite să vizualizați conținutul la dimensiune și claritate maxime pe un ecran Smart TV în timp ce mobilul sau PC-ul își îndeplinesc celelalte funcții. Totul este posibil cu aplicația Smart View de la Samsung care vă oferă o convergență uimitoare și conectivitate simplă, cu cele mai multe dispozitive personale.
 


Viteze mai mari, performanță mai bună


Puternicul procesor Quad Core menține viteza Samsung Smart TV la un nivel superior, astfel încât să reacționeze instantaneu la comenzi și la aplicațiile care rulează. De asemenea, vă oferă viteza necesară pentru a vă bucura de multitasking, cu ecranul Multi-Link.

Încearcă experiența Smart cu noul sistem de operare Tizen


Tizen optimizează performanța televizorului Smart TV, asigurând timpi mai mici de pornire și acces rapid la Live TV și la toate aplicațiile dumneavoastră. Oferă asistență pentru aplicațiile locale populare de conţinut video, pentru vizionare optimizată.
 

Conectare Wireless simplă și rapidă


Rețeaua LAN wireless integrată permite conectarea la internet a televizorului inteligent fără a fi nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, vă puteți bucura acum pe deplin de conceptul deosebit al televizorului dvs.


Transformă televizorul într-un centru de divertisment


Folosind ConnectShare, puteți viziona un conținut variat, conectând pur și simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Vă veţi delecta astfel cu filme, muzică și imagini pe ecranul imens. le Samsung cu multiple porturi HDMI vă permit să creați un centru multimedia de divertisment în propria sufragerie. Conectați HDMI direct la televizor, pentru a vizualiza diferite tipuri de conținut de pe dispozitive multiple.


Creati-va propriul spatiu de divertisment


le Samsung cu multiple porturi HDMI va permit sa creati un centru multimedia de divertisment in propria sufragerie. HDMI ofera posibilitatea de transmitere la viteza mare a datelor digitale de inalta rezolutie, de la o gama larga de dispozitive direct la televizorul dvs.

Accesorii incluse Telecomanda, Cablu alimentare, Manual de utilizare
Alte informatii: Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support
Caracteristici superioare imagine Motion Rate 100, PQI 1300, High Dynamic Range
Caracteristici superioare sunet DTS Studio Sound 5.1
Conexiune retea Wi-Fi Integrat, LAN
Conexiuni Slot CI+
Contrast dinamic Mega Contrast
Culoare Negru
Diagonala (cm) 108
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 97.58 x 63.7 x 28.81 cm
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 97.58 x 56.9 x 6.26 cm
Functie monitor Da
Gama 2016
Greutate 9.7 kg
Iesire audio digitala (optica) 1
Iesire sunet (RMS) 20 W
Intrare antena Da
Intrare USB 2.0 2
Intrare video composite 1
Intrari component 1
Player multimedia integrat Da
Porturi HDMI 3
Redare video Da
Rezolutie Ultra HD / 4K
Rezolutie ecran (pixeli) 3840 x 2160
Sistem audio Dolby Digital Plus
Tip LED
Tip TV Smart TV
Tuner digital DVB-T, DVB-C

Ce spun clientii nostri:


Spune-ne parerea ta despre acest produs

Nota acordata produsului:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll
11 keywords 6 url 16 seo.descriere