Subcategorii

pe pagina
 • 2,899 00lei
   

  ECO TROTINETA ELECTRICA PLIABILA E-TWOW este primul vehicul ecologic, usor de folosit cu un design dinamic, dezvoltat de firma noastra.Gratie conceptelor tehnice avansate, a fost posibila crearea unui design dinamic si unic - garda la sol inalta (ghidon ajustabil pe inaltime, sistem de pliere completa). Totodata, au fost adaugate tehnologii de ultima ora: printre acestea se numara sisteme precum KERS (kinetic energy recover system) – sistem de recuperare a energiei cinetice, sistem franare regenerativa, franare magnetica, pilot automat. Consumul de energie este de doar 6.15Wh/km (cu farurile LED aprinse), calculat la o viteza de 20km/h, cu funcția de pilot automat activata, la o viteza a vantului de mai putin de 10km/h si o sarcina de 75kg. TROTINETA ELECTRICA PLIABILA E-TWOW reprezintă o excelenta confirmare a muncii inginerilor nostri, a designerilor, a intregii echipe, demonstrand că firma noastra se adapteaza la provocarile vremurilor noastre.

 • 3,199 00lei
   

  ECO TROTINETA ELECTRICA PLIABILA E-TWOW este primul vehicul ecologic, usor de folosit cu un design dinamic, dezvoltat de firma noastra. Gratie conceptelor tehnice avansate, a fost posibila crearea unui design dinamic si unic - garda la sol inalta (ghidon ajustabil pe inaltime, sistem de pliere completa). Totodata, au fost adaugate tehnologii de ultima ora: printre acestea se numara sisteme precum KERS (kinetic energy recover system) – sistem de recuperare a energiei cinetice, sistem franare regenerativa, franare magnetica, pilot automat. Consumul de energie este de doar 6.15Wh/km (cu farurile LED aprinse), calculat la o viteza de 20km/h, cu funcția de pilot automat activata, la o viteza a vantului de mai putin de 10km/h si o sarcina de 75kg. TROTINETA ELECTRICA PLIABILA E-TWOW reprezintă o excelenta confirmare a muncii inginerilor nostri, a designerilor, a intregii echipe, demonstrand că firma noastra se adapteaza la provocarile vremurilor noastre.

 • 3,399 00lei
   

  ECO TROTINETA ELECTRICA PLIABILA E-TWOW este primul vehicul ecologic, usor de folosit cu un design dinamic, dezvoltat de firma noastra. Gratie conceptelor tehnice avansate, a fost posibila crearea unui design dinamic si unic - garda la sol inalta (ghidon ajustabil pe inaltime, sistem de pliere completa). Totodata, au fost adaugate tehnologii de ultima ora: printre acestea se numara sisteme precum KERS (kinetic energy recover system) – sistem de recuperare a energiei cinetice, sistem franare regenerativa, franare magnetica, pilot automat. Consumul de energie este de doar 7.5Wh/km (cu farurile LED aprinse), calculat la o viteza de 20km/h, cu funcția de pilot automat activata, la o viteza a vantului de mai putin de 10km/h si o sarcina de 75kg. TROTINETA ELECTRICA PLIABILA E-TWOW reprezintă o excelenta confirmare a muncii inginerilor nostri, a designerilor, a intregii echipe, demonstrand că firma noastra se adapteaza la provocarile vremurilor noastre.

Scroll