pe pagina
 • 429 60lei
   

  Design din sticla             Bucura-ti privirea   Pentru prima data te poti bucura de supletea similara unui smartphone cu toate beneficiile unei tablete. Spatele din sticla lucioasa a tabletei Galaxy Tab S3 ofera o experienta de utilizare perfecta si o senzatie de confort.   Cand vine vorba de experienta vizuala, cu cat este mai luminos, cu atat mai bine. Suportul video HDR ofera detalii vizuale clare, redand culorile intr-un mod autentic.

 • 570 00lei
   

  Prezentare           Putere de procesare Intel si baterie de mare capacitate               Produsul este imbracat in aluminiu clasic si robust de culoare gri, care nu numai ca este atractiv ci si extrem de solid si va proteja tableta de eventualele zgarieturi sau lovituri.   Aceasta este prima tableta PC sub brandul eSTAR care este dotata cu procesor Intel. Procesorul quad-core 2,0 GHz Intel 3735 si procesorul grafic Intel HD Graphics Gen7LP asigura o operare rapida si fara erori a tabletei. Bateria cu capacitate de 3800 mAh insemna ca poti folosi in mod activ tableta fara a reincarca pe parcursul intregii zile.   Ecran           Sistem de operare               Ecranul de 8-inch este perfect pentru a vizualiza poze, filme sau alt continut video. Ecranul Touch Screen IPS, capacitiv-5 puncte, afiseaza o imagine lumnioasa si nedistorsionata, iar culorile clare si naturale sunt garantate de rezolutia 1280 x 800. eSTAR-GEMINI-IPS-Intel-Quad-Core-front   eSTAR GEMINI IPS QUAD CORE ruleaza sistemul de operare Windows 8.1. Aceasta interfata prietenoasa a fost specific creata pentru folosirea unui computer cu ecran touchscreen. Avantaje conectare           Doua camere               Tableta suporta conexiuni WiFi si, de asemenea, contine porturi Micro USB, care fac mai usoara conectarea cu alte dispozitive.   Tableta are doua camere integrate, una de 5 MP in spate si una de 2 MP in fata. Lentilele de inalta calitate insemana ca poti comunica cu prietenii cu usurinta prin apeluri video sau puteti captura momentele speciale cand sunteti in deplasare.

 • 580 00lei
   

  Tehnologie Internet mobil 4G LTE           Memorie 4G LTE – noua generatie a tehnologiei pentru Internet mobil, rata de transfer de date este de 10 ori mai mare in comparatie cu tehnolgia 3G. “eSTAR” este in pas cu ultimele tehnologii si prezinta clientilor sai primul model de 10.1-inch care suporta tehnologia 4G LTE.   Dispozitivul este dotat cu 8 GB spatiu de memorie interna. Daca aveti nevoie de spatiu suplimentar de stocare, puteti insera oricand un card micro SD de pana la 32 GB si astfel veti toata munca si divertismentul la dispozitie oriunde va aflati.   Viteza si putere           Beneficii conectare Aceasta tableta este echipata cu un procesor Quad Core “MT8735M 4x Cortex-A53“ si un procesor grafic Dual Core Mali-450 MP2. Aceasta combinatie de componente ofera siguranta unui dispozitiv puternic care este perfect pentru navigare pe internet, comunicare cu prietenii pe retelele sociale si pentru a asculta muzica favorita. Bateria de 5000 mAh permite folosirea activa a dispozitivului pentru intreaga zi fara a fi nevoie sa reincarcati.   “eSTAR GRAND HD Quad Core 4G” suporta, in afara conexiunii 4G LTE, conexiune wireless Wi-Fi. Dispozitivul este de asemenea echipat cu module 3G/2G. Dupa inserarea cardului SIM in tableta, aceasta poate fi folosita pe post de telefon. Tableta are un modul GPS integrat care permite folosirea ei pe post de navigator. Pentru a conecta tableta cu alte dispozitive puteti folosi cu usurinta portul Micro USB sau tehnologia Bluetooth. Ecran           Camere “eSTAR GRAND HD Quad Core 4G” este dotata cu un ecran HD de 10.1-inch, care este perfect pentru a vizualiza imagini, filme si alte materiale vizuale. Ecranul tactil cu rezolutie 1024×600 asigura culori vii, naturale, care sunt perfecte pentru a vizualiza poze sau filme.   “eSTAR GRAND HD Quad Core 4G” are doua camere instalate, una de 2 MP in spate si una de 0.3 MP in fata, asa ca puteti captura momentele frumoase cu usurinta si le puteti impartasi cu prietenii si, de asemenea, puteti folosi camera frontala pentru convorbiri pe Skype. Sistem de operare             Tableta ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Cu acest sistem de operare aveti asigurate actualizari automate de software (OTA) si abilitattea de a descarca milioane de aplicatii din Google Play.    

 • 745 00lei
   

    Optiuni practice de camera   Capturati momentele de neuitat ale vietii cu functionalitatile avansate ale camerei dispozitivului Galaxy Tab E, inclusiv o camera spate puternica de 5 MP si controale foto si video usor de utilizat, cu un singur clic. Comutati la modul fotografiere continua tinand apasat butonul camerei.   Multi-tasking imbunatatit   Maximizati timpul si productivitatea cu caracteristica interesanta de lucru cu ferestre multiple, care va permite sa lucrati in doua aplicatii in acelasi timp. Intrati in modul split-screen pentru a face mai multe lucruri in acelasi timp, cu usurinta, pe un ecran spatios de 9,6'.   Design elegant si ergonomic           Optiuni imbunatatite de memorie               Extrem de portabil, cu doar 8,5 mm grosime si 490 g, modelul Galaxy Tab E detine un design elegant si este incredibil de practic. Invelisul sau unic, antialunecare, ce imita materialele textile il face sigur si confortabil.   Extindeti capacitatea dispozitivului Galaxy Tab E si luati-va filmele, melodiile si cartile preferate cu dvs. oriunde ati merge. Cu compatibilitate pentru un volum de stocare de pana la 128 GB pe card micro SD, va transformati tableta intr-un centru mobil de divertisment.   Smart Tutor           Functii prietenoase cu copiii               Nu reusiti sa intelegeti toate functiile noului model Galaxy Tab EO Nu trebuie sa va ingrijorati, gratie aplicatiei Samsung Smart Tutor - asistenta controlata de la distanta, furnizata de o echipa de experti tehnici devotati. Accesati o serie de servicii si informatii despre actualizarile de software, noile caracteristici si altele, fara a face o vizita in persoana la un centru de service.   Kids Mode ofera o serie de aplicatii distractive si educationale pentru copiii dvs., impreuna cu personaje si pictograme dragalase si adorabile, perfecte pentru micii utilizatori Tab E. Monitorizati activitatile de pe Tab E ale copiilor, blocati aplicatiile nepotrivite si setati limite de timp pentru utilizarea tabletei.

 • 750 00lei
   

   Optiuni practice de camera Capturati momentele de neuitat ale vietii cu functionalitatile avansate ale camerei dispozitivului Galaxy Tab E, inclusiv o camera spate puternica de 5 MP si controale foto si video usor de utilizat, cu un singur clic. Comutati la modul fotografiere continua tinand apasat butonul camerei. Multi-tasking imbunatatit Maximizati timpul si productivitatea cu caracteristica interesanta de lucru cu ferestre multiple, care va permite sa lucrati in doua aplicatii in acelasi timp. Intrati in modul split-screen pentru a face mai multe lucruri in acelasi timp, cu usurinta, pe un ecran spatios de 9,6’.  Design elegant si ergonomic           Optiuni imbunatatite de memorie               Extrem de portabil, cu doar 8,5 mm grosime si 490 g, modelul Galaxy Tab E detine un design elegant si este incredibil de practic. Invelisul sau unic, antialunecare, ce imita materialele textile il face sigur si confortabil.   Extindeti capacitatea dispozitivului Galaxy Tab E si luati-va filmele, melodiile si cartile preferate cu dvs. oriunde ati merge. Cu compatibilitate pentru un volum de stocare de pana la 128 GB pe card micro SD, va transformati tableta intr-un centru mobil de divertisment.   Smart Tutor           Functii prietenoase cu copiii               Nu reusiti sa intelegeti toate functiile noului model Galaxy Tab EO Nu trebuie sa va ingrijorati, gratie aplicatiei Samsung Smart Tutor - asistenta controlata de la distanta, furnizata de o echipa de experti tehnici devotati. Accesati o serie de servicii si informatii despre actualizarile de software, noile caracteristici si altele, fara a face o vizita in persoana la un centru de service.   Kids Mode ofera o serie de aplicatii distractive si educationale pentru copiii dvs., impreuna cu personaje si pictograme dragalase si adorabile, perfecte pentru micii utilizatori Tab E. Monitorizati activitatile de pe Tab E ale copiilor, blocati aplicatiile nepotrivite si setati limite de timp pentru utilizarea tabletei.

 • 869 00lei
   

    Optiuni practice de camera   Capturati momentele de neuitat ale vietii cu functionalitatile avansate ale camerei dispozitivului Galaxy Tab E, inclusiv o camera spate puternica de 5 MP si controale foto si video usor de utilizat, cu un singur clic. Comutati la modul fotografiere continua tinand apasat butonul camerei.   Multi-tasking imbunatatit   Maximizati timpul si productivitatea cu caracteristica interesanta de lucru cu ferestre multiple, care va permite sa lucrati in doua aplicatii in acelasi timp. Intrati in modul split-screen pentru a face mai multe lucruri in acelasi timp, cu usurinta, pe un ecran spatios de 9,6'.   Design elegant si ergonomic           Optiuni imbunatatite de memorie               Extrem de portabil, cu doar 8,5 mm grosime si 495 g, modelul Galaxy Tab E detine un design elegant si este incredibil de practic. Invelisul sau unic, antialunecare, ce imita materialele textile il face sigur si confortabil.   Extindeti capacitatea dispozitivului Galaxy Tab E si luati-va filmele, melodiile si cartile preferate cu dvs. oriunde ati merge. Cu compatibilitate pentru un volum de stocare de pana la 128 GB pe card micro SD, va transformati tableta intr-un centru mobil de divertisment.   Smart Tutor           Functii prietenoase cu copiii               Nu reusiti sa intelegeti toate functiile noului model Galaxy Tab EO Nu trebuie sa va ingrijorati, gratie aplicatiei Samsung Smart Tutor - asistenta controlata de la distanta, furnizata de o echipa de experti tehnici devotati. Accesati o serie de servicii si informatii despre actualizarile de software, noile caracteristici si altele, fara a face o vizita in persoana la un centru de service.   Kids Mode ofera o serie de aplicatii distractive si educationale pentru copiii dvs., impreuna cu personaje si pictograme dragalase si adorabile, perfecte pentru micii utilizatori Tab E. Monitorizati activitatile de pe Tab E ale copiilor, blocati aplicatiile nepotrivite si setati limite de timp pentru utilizarea tabletei.

 • 869 00lei
   

    Optiuni practice de camera   Capturati momentele de neuitat ale vietii cu functionalitatile avansate ale camerei dispozitivului Galaxy Tab E, inclusiv o camera spate puternica de 5 MP si controale foto si video usor de utilizat, cu un singur clic. Comutati la modul fotografiere continua tinand apasat butonul camerei.   Multi-tasking imbunatatit   Maximizati timpul si productivitatea cu caracteristica interesanta de lucru cu ferestre multiple, care va permite sa lucrati in doua aplicatii in acelasi timp. Intrati in modul split-screen pentru a face mai multe lucruri in acelasi timp, cu usurinta, pe un ecran spatios de 9,6'.   Design elegant si ergonomic           Optiuni imbunatatite de memorie               Extrem de portabil, cu doar 8,5 mm grosime si 495 g, modelul Galaxy Tab E detine un design elegant si este incredibil de practic. Invelisul sau unic, antialunecare, ce imita materialele textile il face sigur si confortabil.   Extindeti capacitatea dispozitivului Galaxy Tab E si luati-va filmele, melodiile si cartile preferate cu dvs. oriunde ati merge. Cu compatibilitate pentru un volum de stocare de pana la 128 GB pe card micro SD, va transformati tableta intr-un centru mobil de divertisment.   Smart Tutor           Functii prietenoase cu copiii               Nu reusiti sa intelegeti toate functiile noului model Galaxy Tab EO Nu trebuie sa va ingrijorati, gratie aplicatiei Samsung Smart Tutor - asistenta controlata de la distanta, furnizata de o echipa de experti tehnici devotati. Accesati o serie de servicii si informatii despre actualizarile de software, noile caracteristici si altele, fara a face o vizita in persoana la un centru de service.   Kids Mode ofera o serie de aplicatii distractive si educationale pentru copiii dvs., impreuna cu personaje si pictograme dragalase si adorabile, perfecte pentru micii utilizatori Tab E. Monitorizati activitatile de pe Tab E ale copiilor, blocati aplicatiile nepotrivite si setati limite de timp pentru utilizarea tabletei.

 • product
  -266 lei
  1,255 00 lei 988 60 lei
   

  Design compact si modern Huawei Mediapad M2 a fost realizat cu scopul de a oferi un produs complet care combina un design de ultima ora cu o experienta multimedia exceptionala. Mediapad M2 reprezinta dispozitivul perfect pentru a naviga pe web sau pentru a te bucura de filmele HD pe uimitorul ecran de 8.0”. Mediapad M2 are toate pachetele tehnologice incluse intr-o carcasa subtire de doar 7.8mm Sunet clar si profunt – Tehnologii avansate Notele inalte si basul profund ofera un sunet mai bogat si mai detaliat. Pur si simplu Huawei MediaPad M2 ofera cea mai buna experienta audio intalnita pe o tableta.Pentru a obtine o experienta audio la cel mai inalt nivel si pentru a redefini posibilitatile de redare a muzicii pe un dispozitiv mobil,Huawei a colaborat cu specialistii de la harman/kardon. Putere si performanta Octa Core Procesorul Octa Core Kirin 930, alaturi de capacitatea marita a bateriei de 4800 mAh, iti ofera posibilitati nelimitate. Viteza de reactie a tabletei este rapida, necompromitand in niciun fel durata de viata a bateriei. MediaPad M2 suporta cel mai recent standard de conectivitate wireless – 802.11 ac si este de pana la 44.3%mai rapid decat stadardul anterior.De asemenea va puteti conecta cu MediaPad M2 (doar modeulul cu 4G LTE incorporat) la cele mai rapide retele de date 4G LTE.   Vedeti lucrurile asa cum nu le-ati mai vazut pana acum Uimitorul display cu rezolutie Full HD (1920 x 1200 pixeli) va ofera imagini clare cu detalii uimitoare in culori stralucitoare si realiste.Display-ul Full HD de 8.0” va ofera o experienta vizuala mai bogata, indiferent daca sunteti in jocuri, navigati pe web sau vizionati filme. 

 • 1,179 00lei
   

  Va insufleteste continutul   Rasfatati-va privirea cu rezoluția uimitor de realista a imaginilor. Ecranul WUXGA de 10,1 inchi ofera o claritate exceptionala, transformand vizionarea filmelor si jocurile intr-o experienta absolut captivanta.   Intotdeauna la indemana   Acum puteti redirecționa apelurile si alertele site-urilor retelelor de socializare direct de pe smartphone pe tableta. Mai mult, puteți utiliza functia de raspuns rapid (Quick Reply) pentru a raspunde imediat si a urmari notificarile sosite in modul Tablou de bord.        Televizorul si tableta se contopesc   Schimbati-va perspectiva de vizionare intr-o clipa. Conectati-va prin Wi-Fi Direct pentru a partaja si a viziona continut intre televizor si tableta, fara a mai fi nevoie de cabluri intinse in dezordine   Retraiti cele mai bune momente, pentru totdeauna   Captarea momentelor pretioase in cele mai fidele detalii. Fotografiați rapid in conditii de iluminare scazuta cu camera principala de 8MP f/1.9 cu focalizare automată sau lasati-va liber spiritul creativ cu modurile opționale HDR si Pro Mode.   Un teren de joaca digital pentru copii   Modul Kids Mode 4.0 este optimizat pentru a lasa libera creativitatea copiilor, cu zone pentru desen mai ample si efecte sonore imbunatatite. In acelasi timp va asigura liniștea prin faptul ca va permite sa blocati aplicatii si sa setati intervale de utilizare.   Vizualizare versatila   Ideala pentru pozitionarea tabletei astfel incat sa va puteti viziona cu usurinta continuturile multimedia, husa magnetica usoara si pliabila se fixeaza in diverse unghiuri pentru o vizualizare optimizata.   Absolut uimitoare din toate punctele de vedere   Neted, cu un finisaj fluid, care arata grozav si este placut la atingere, designul minimalist arata excepțional din orice unghi.  

 • product
  -360 lei
  1,599 00 lei 1,239 40 lei
   

  Va insufleteste continutul Rasfatati-va privirea cu rezoluția uimitor de realista a imaginilor. Ecranul WUXGA de 10,1 inchi ofera o claritate excepționala,transformand vizionarea filmelor si jocurile intr-o experienta absolut captivanta. Intotdeauna la indemana Acum puteti redirecționa apelurile si alertele site-urilor retelelor de socializare direct de pe smartphone pe tableta. Mai mult, puteți utiliza functia de raspuns rapid (Quick Reply) pentru a raspunde imediat si a urmari notificarile sosite in modul Tablou de bord.    Televizorul si tableta se contopesc Schimbati-va perspectiva de vizionare intr-o clipa. Conectati-va prin Wi-Fi Direct pentru a partaja si a viziona continut intre televizor si tableta, fara a mai fi nevoie de cabluri intinse in dezordine  Retraiti cele mai bune momente, pentru totdeauna Captarea momentelor pretioase in cele mai fidele detalii. Fotografiați rapid in conditii de iluminare scazuta cu camera principala de 8MP f/1.9cu focalizare automată sau lasati-va liber spiritul creativ cu modurile opționale HDR si Pro Mode. Un teren de joaca digital pentru copii Modul Kids Mode 4.0 este optimizat pentru a lasa libera creativitatea copiilor, cu zone pentru desen mai ample si efecte sonore imbunatatite.In acelasi timp va asigura liniștea prin faptul ca va permite sa blocati aplicatii si sa setati intervale de utilizare. Vizualizare versatila Ideala pentru pozitionarea tabletei astfel incat sa va puteti viziona cu usurinta continuturile multimedia, husa magnetica usoara si pliabila se fixeaza in diverse unghiuri pentru o vizualizare optimizata. Absolut uimitoare din toate punctele de vedere Neted, cu un finisaj fluid, care arata grozav si este placut la atingere, designul minimalist arata excepțional din orice unghi. 

 • 1,279 60lei
   

  Va insufleteste continutul   Rasfatati-va privirea cu rezoluția uimitor de realista a imaginilor. Ecranul WUXGA de 10,1 inchi ofera o claritate exceptionala, transformand vizionarea filmelor si jocurile intr-o experienta absolut captivanta.   Intotdeauna la indemana   Acum puteti redirecționa apelurile si alertele site-urilor retelelor de socializare direct de pe smartphone pe tableta. Mai mult, puteți utiliza functia de raspuns rapid (Quick Reply) pentru a raspunde imediat si a urmari notificarile sosite in modul Tablou de bord.        Televizorul si tableta se contopesc   Schimbati-va perspectiva de vizionare intr-o clipa. Conectati-va prin Wi-Fi Direct pentru a partaja si a viziona continut intre televizor si tableta, fara a mai fi nevoie de cabluri intinse in dezordine   Retraiti cele mai bune momente, pentru totdeauna   Captarea momentelor pretioase in cele mai fidele detalii. Fotografiați rapid in conditii de iluminare scazuta cu camera principala de 8MP f/1.9 cu focalizare automată sau lasati-va liber spiritul creativ cu modurile opționale HDR si Pro Mode.   Un teren de joaca digital pentru copii   Modul Kids Mode 4.0 este optimizat pentru a lasa libera creativitatea copiilor, cu zone pentru desen mai ample si efecte sonore imbunatatite. In acelasi timp va asigura liniștea prin faptul ca va permite sa blocati aplicatii si sa setati intervale de utilizare.   Vizualizare versatila   Ideala pentru pozitionarea tabletei astfel incat sa va puteti viziona cu usurinta continuturile multimedia, husa magnetica usoara si pliabila se fixeaza in diverse unghiuri pentru o vizualizare optimizata.   Absolut uimitoare din toate punctele de vedere   Neted, cu un finisaj fluid, care arata grozav si este placut la atingere, designul minimalist arata excepțional din orice unghi.  

 • 2,769 00lei
   

    Design din sticla   Pentru prima data te poti bucura de supletea similara unui smartphone cu toate beneficiile unei tablete. Spatele din sticla lucioasa a tabletei Galaxy Tab S3 ofera o experienta de utilizare perfecta si o senzatie de confort.   Bucura-ti privirea   Cand vine vorba de experienta vizuala, cu cat este mai luminos, cu atat mai bine. Suportul video HDR ofera detalii vizuale clare, redand culorile intr-un mod autentic.   Patru difuzoare, sunet fantastic   Prin sistemul audio quad a Galaxy Tab S3 sunetul se aude perfect, urmand in mod automat directia ecranului. Astfel vei auzi fiecare nota, indiferent daca tableta va fi pozitionata orizontal sau vertical.     Akg Harman   Am colaborat cu ingineri de sunet calificati de la AKG pentru a oferi un sunet clar, curat si multidirectional care sa-ti ofere o experienta extraordinara.   Nu orice Stylus   Stylus Pen este mai puternic cu aplicațiile specifice S Pen. Poti nota cu usurinta memento-uri sau evenimente importante cu aplicatia Samsung Note. Apoi da frau liber imaginatiei si distribuie capodoperele tale cele mai recente cu ajutorul PEN UP sau compune o melodie desenand în Soundcamp.   Sa inceapa jocul   The Galaxy Game Launcher a fost optimizat pentru ecranul Galaxy Tab S3, oferind modurile Power Saver, Game Broadcasting, Mute Games si Ongoing Calls. Adaugati grafica interesanta Vulkan API si multitudinea de jocuri disponibile in Galaxy Game Pack pentru distractie non-stop.     Scrieti natural   Noul Stylus Pen reproiectat se simte si scrie precum pixul dumneavoastra preferat; in plus nu trebuie reincarcat. Avand un diametru de 9.4 mm, asigura o prindere stabila si confortabila. Am ingustat varful pana la 0,7 mm, pentru a oferi cel mai clar si mai natural scris de mana posibil.     Incarcare mai rapida, mai mult joc   Datorita vietii mai lungi a bateriei si a incarcarii mai rapide, nu mai aveti de ce sa va faceti griji ca depindeti de priza.  

 • 2,869 00lei
   

   Design din sticla Pentru prima data te poti bucura de supletea similara unui smartphone cu toate beneficiile unei tablete. Spatele din sticla lucioasa a tabletei Galaxy Tab S3 ofera o experienta de utilizare perfecta si o senzatie de confort. Bucura-ti privirea Cand vine vorba de experienta vizuala, cu cat este mai luminos, cu atat mai bine. Suportul video HDR ofera detalii vizuale clare, redand culorile intr-un mod autentic. Patru difuzoare, sunet fantastic Prin sistemul audio quad a Galaxy Tab S3 sunetul se aude perfect, urmand in mod automat directia ecranului. Astfel vei auzi fiecare nota, indiferent daca tableta va fi pozitionata orizontal sau vertical.   Akg Harman Am colaborat cu ingineri de sunet calificati de la AKG pentru a oferi un sunet clar, curat si multidirectional care sa-ti ofere o experienta extraordinara. Nu orice Stylus Stylus Pen este mai puternic cu aplicațiile specifice S Pen. Poti nota cu usurinta memento-uri sau evenimente importante cu aplicatia Samsung Note. Apoi da frau liber imaginatiei si distribuie capodoperele tale cele mai recente cu ajutorul PEN UP sau compune o melodie desenand în Soundcamp. Sa inceapa jocul The Galaxy Game Launcher a fost optimizat pentru ecranul Galaxy Tab S3, oferind modurile Power Saver, Game Broadcasting, Mute Games si Ongoing Calls. Adaugati grafica interesanta Vulkan API si multitudinea de jocuri disponibile in Galaxy Game Pack pentru distractie non-stop.  Scrieti natural Noul Stylus Pen reproiectat se simte si scrie precum pixul dumneavoastra preferat; in plus nu trebuie reincarcat. Avand un diametru de 9.4 mm, asigura o prindere stabila si confortabila. Am ingustat varful pana la 0,7 mm, pentru a oferi cel mai clar si mai natural scris de mana posibil.  Incarcare mai rapida, mai mult joc Datorita vietii mai lungi a bateriei si a incarcarii mai rapide, nu mai aveti de ce sa va faceti griji ca depindeti de priza. 

 • 3,129 00lei
   

    Design din sticla   Pentru prima data te poti bucura de supletea similara unui smartphone cu toate beneficiile unei tablete. Spatele din sticla lucioasa a tabletei Galaxy Tab S3 ofera o experienta de utilizare perfecta si o senzatie de confort.   Bucura-ti privirea   Cand vine vorba de experienta vizuala, cu cat este mai luminos, cu atat mai bine. Suportul video HDR ofera detalii vizuale clare, redand culorile intr-un mod autentic.   Patru difuzoare, sunet fantastic   Prin sistemul audio quad a Galaxy Tab S3 sunetul se aude perfect, urmand in mod automat directia ecranului. Astfel vei auzi fiecare nota, indiferent daca tableta va fi pozitionata orizontal sau vertical.     Akg Harman   Am colaborat cu ingineri de sunet calificati de la AKG pentru a oferi un sunet clar, curat si multidirectional care sa-ti ofere o experienta extraordinara.   Nu orice Stylus   Stylus Pen este mai puternic cu aplicațiile specifice S Pen. Poti nota cu usurinta memento-uri sau evenimente importante cu aplicatia Samsung Note. Apoi da frau liber imaginatiei si distribuie capodoperele tale cele mai recente cu ajutorul PEN UP sau compune o melodie desenand în Soundcamp.   Sa inceapa jocul   The Galaxy Game Launcher a fost optimizat pentru ecranul Galaxy Tab S3, oferind modurile Power Saver, Game Broadcasting, Mute Games si Ongoing Calls. Adaugati grafica interesanta Vulkan API si multitudinea de jocuri disponibile in Galaxy Game Pack pentru distractie non-stop.     Scrieti natural   Noul Stylus Pen reproiectat se simte si scrie precum pixul dumneavoastra preferat; in plus nu trebuie reincarcat. Avand un diametru de 9.4 mm, asigura o prindere stabila si confortabila. Am ingustat varful pana la 0,7 mm, pentru a oferi cel mai clar si mai natural scris de mana posibil.     Incarcare mai rapida, mai mult joc   Datorita vietii mai lungi a bateriei si a incarcarii mai rapide, nu mai aveti de ce sa va faceti griji ca depindeti de priza. Veti avea o incarcare completa in doar 165 de minute pentru 12 ore de distractie.   Sincronizeaza si pastreaza   Samsung Flow iti permite sa te muti cu usurinta de pe telefon pe tableta si invers. Trimite conținutul de pe telefon pe Galaxy Tab S3 pentru a vedea pe un ecran mai mare. In plus poti tine cu usurinta evidenta notificarilor de pe telefonul mobil.  

 • 3,129 00lei
   

    Design din sticla   Pentru prima data te poti bucura de supletea similara unui smartphone cu toate beneficiile unei tablete. Spatele din sticla lucioasa a tabletei Galaxy Tab S3 ofera o experienta de utilizare perfecta si o senzatie de confort.   Bucura-ti privirea   Cand vine vorba de experienta vizuala, cu cat este mai luminos, cu atat mai bine. Suportul video HDR ofera detalii vizuale clare, redand culorile intr-un mod autentic.   Patru difuzoare, sunet fantastic   Prin sistemul audio quad a Galaxy Tab S3 sunetul se aude perfect, urmand in mod automat directia ecranului. Astfel vei auzi fiecare nota, indiferent daca tableta va fi pozitionata orizontal sau vertical.     Akg Harman   Am colaborat cu ingineri de sunet calificati de la AKG pentru a oferi un sunet clar, curat si multidirectional care sa-ti ofere o experienta extraordinara.   Nu orice Stylus   Stylus Pen este mai puternic cu aplicațiile specifice S Pen. Poti nota cu usurinta memento-uri sau evenimente importante cu aplicatia Samsung Note. Apoi da frau liber imaginatiei si distribuie capodoperele tale cele mai recente cu ajutorul PEN UP sau compune o melodie desenand în Soundcamp.   Sa inceapa jocul   The Galaxy Game Launcher a fost optimizat pentru ecranul Galaxy Tab S3, oferind modurile Power Saver, Game Broadcasting, Mute Games si Ongoing Calls. Adaugati grafica interesanta Vulkan API si multitudinea de jocuri disponibile in Galaxy Game Pack pentru distractie non-stop.     Scrieti natural   Noul Stylus Pen reproiectat se simte si scrie precum pixul dumneavoastra preferat; in plus nu trebuie reincarcat. Avand un diametru de 9.4 mm, asigura o prindere stabila si confortabila. Am ingustat varful pana la 0,7 mm, pentru a oferi cel mai clar si mai natural scris de mana posibil.     Incarcare mai rapida, mai mult joc   Datorita vietii mai lungi a bateriei si a incarcarii mai rapide, nu mai aveti de ce sa va faceti griji ca depindeti de priza. Veti avea o incarcare completa in doar 165 de minute pentru 12 ore de distractie.   Sincronizeaza si pastreaza   Samsung Flow iti permite sa te muti cu usurinta de pe telefon pe tableta si invers. Trimite conținutul de pe telefon pe Galaxy Tab S3 pentru a vedea pe un ecran mai mare. In plus poti tine cu usurinta evidenta notificarilor de pe telefonul mobil.  

Scroll