pe pagina
 • 29 00lei
   

  Formula speciala pentru masinile de spalat vase de la Miele asigura rezultate constant perfecte.  Curatenie stralucitoare Datorita combinatiei unice dintre dotarile inteligente ale aparatelor si detergentii oferiti de Miele, beneficiati de ajutor specialist pentru o tratare blanda a paharelor.  

 • 49 00lei
   

  - Pentru rufe moi si pufoase; - Parfum proaspat si natural; - Previne formarea energiei electrostatice in masina de spalat de uscare; - Economic – pentru 50 de incarcari de rufe.

 • 68 00lei
   

  Miele UltraPhase 2 - Detergent cu 2 componente pentru rufe albe si colorate - Formula noua cu mirosul proaspat Miele Aqua - Pentru culori vii si rufe de un alb stralucitor - Indepartare excelenta a petelor – chiar si la temperaturi scazute - Fara doze excesive, multumita distribuirii automate - Eficienta ridicata – 1,4 litri pentru 50 cicluri de spalare - Pentru toate masinile de spalat Miele W1 cu TwinDos Eticheta de sustenabilitate pentru produsele noastre Pentru sustenabilitate si protectia mediului: Eticheta Nordic Swan este garantia cerintelor stricte referitoare la mediu. Aceasta acopera intregul ciclu de viata al produsului – de la materia prima la ambalare. Detergentii nostri UltraPhase Sensitive si UltraColor Sensitive indeplinesc cu succes aceste cerinte. Aceasta inseamna de asemenea ca acesti detergenti nu contin parfumuri si coloranti – va protejeaza atat pielea, cat si mediul.   Rezultate perfecte de fiecare data Interactiune optima intre detergent si masina de spalat: Pur si simplu o intretinere perfecta a rufelor.   Calitate testata de catre Institutul Hohenstein Cei de la Institutul Hohenstein au studiat dotarile sistemului automat de distribuire cu 2 faze in combinatie cu detergentii Miele UltraPhase 1 si UltraPhase 2. Performanta de spalare excelenta a fost confirmata prin prisma eliminarii petelor, stralucirii suprafetelor albe, formulei anti-albire si distribuirii precise.

 • 74 00lei
   

  UltraTabs All in 1, 60 tablete - pentru cele mai bune rezultate de curatare cu masinile de spalat vase de la Miele. - Rezultate stralucitoare, chiar si pentru murdaria incapatanata - Fara despachetare gratie ambalajului solubil in apa - Cu mai multe functii, ca recipientul pentru solitia de clatire si sare si protectie pentru sticla - Fara fosfati - avantajos pentru mediul inconjurator - O spalare perfecta a vaselor. Cu Miele. Curatenie stralucitoare Datorita combinatiei unice dintre dotarile inteligente ale aparatelor si detergentii oferiti de Miele, beneficiati de ajutor specialist pentru o tratare blanda a paharelor.  

 • 81 00lei
   

  O noua formula cu proaspata aroma Miele Aqua. - Rezultate de spalare optime la 20/30/40/60° C - Indepartare excelenta a petelor, chiar si la temperaturi scazute - Cu formula de protectie a culorilor, pentru culori stralucitoare - Eficienta ridicata – pentru 36 spalari - O intretinere perfecta a rufelor. Cu Miele.   Eticheta de sustenabilitate pentru produsele noastre Pentru sustenabilitate si protectia mediului: Eticheta Nordic Swan este garantia cerintelor stricte referitoare la mediu. Aceasta acopera intregul ciclu de viata al produsului – de la materia prima la ambalare. Detergentii nostri UltraPhase Sensitive si UltraColor Sensitive indeplinesc cu succes aceste cerinte. Aceasta inseamna de asemenea ca acesti detergenti nu contin parfumuri si coloranti – va protejeaza atat pielea, cat si mediul.   Rezultate perfecte de fiecare data Interactiune optima intre detergent si masina de spalat: Pur si simplu o intretinere perfecta a rufelor.   Pentru culori vii Componentele speciale de protectie si ingrijire a materialelor mentin culorile vii si ajuta la pastrarea stralucirii hainelor chiar si dupa mai multe cicluri de spalare. Pentru rufe stralucitor de curate Ingredientele moderne de mare performanta asigura un rezultat de spalare optim. Formula puternica asigura o indepartare excelenta a petelor, indiferent de intervalul de temperatura.  

 • 81 00lei
   

  - Complex special: proteine din grau; - Componente pentru protectia fibrelor impotriva impaslirii; - Rezultate de spalare optime la 20/30/40/60°C; - Economic – pentru 37 de incarcari de rufe.

 • 99 00lei
   

  - Rezultate de spalare optime la 20/30/40/95° C; - Alb stralucitor, multumita formulei puternice cu oxigen activ; - Indepartare excelenta a petelor, chiar si la temperaturi scazute; - Randament ridicat: pentru 42 incarcari de rufe.

 • 124 00lei
   

  - Reduce cantitatile de detergent pentru apa dura; - Mai putine reziduuri de detergent in materialele textile; - Mai putine subsante in apa reziduala, gratie cantitatilor mici de detergent; - Dozare simpla — cate o tableta pentru fiecare incarcatura de rufe.

 • 290 00lei
   

  Kit de supraetajare, masina de spalat si uscator - Pentru economie de spatiu si instalare sigura a masinii de spalat cu uscator. - Pentru uscatoare T1 Chrome Edition si T1 Classic - Adecvat pt toate mas de spalat Miele (cu exceptia W 1000 si WTZH) - Numai pentru W 3000, W 5000 si W Classic cu panou de comanda drept - Inaltime WTV: 2,5 cm

Scroll