pe pagina
 • 119 00lei
   

  Kit de suprapunere Slim Candy pentru uscator si masina de spalat Produse compatibile: Pentru masini de spalat rufe: compatibil cu toate dimensiunile standard- 40-60 cm adâncime, indiferent de marca • Pentru uscatoare de rufe: doar dimensiunea standard marca Candy- 46 cm

 • 139 00lei
   

  Kit suprapunere uscator si masina de spalat Candy WSK1101 Standard  Kit de suprapunere Standard Candy pentru uscator si masina de spalat. Produse compatibile: - Pentru masini de spalat rufe: Compatibil cu toate dimensiunile standard- 47-60 cm adancime, indiferent de marca. - Pentru uscatoare de rufe: Doar dimensiunea standard marca Candy- 58 cm. Kitul de de suprapunere se monteaza in siguranta, si permite plasarea uscatorului deasupra masinii de spalat. Beneficii: economie de spatiu si siguranta.

 • 279 00lei
   

  Kit de suprapunere Universal Candy pentru uscator si masina de spalat Produse compatibile: • Pentru masini de spalat rufe: compatibil cu toate dimensiunile standard- 47-62 cm adâncime, indiferent de marca • Pentru uscatoare de rufe: toate dimensiunile, indiferent de marca Compatibil cu toate masinile de spalat rufe si uscatoare cu dimensiuni standard. Acest kit garanteaza stabilitatea si siguranta maxima pentru ambele aparate si in timpul functionarii. Instalarea este rapida si usoara, fara a face gauri in partea superioara a masinii de spalat. Are integrat un raft cu slide, sistem anti-basculare, poate suporta pana la 13 kg si devine un suport util pentru incarcarea, descarcarea si impaturirea rufelor.

Scroll