pe pagina
 • 1,214 13lei
  (2 review-uri)

  16 Programe           AquaWave Masinile de spalat Beko sunt prevazute cu pana la 16 programe de spalare.   Designul special, Aquawave, al cuvei creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. Tehnologie AquaFusion           Clasa Energetica A+ Sistemnul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de APA, ENERGIE si DETERGENT in timpul spalarii. Astfel, poate fi economisita anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse.   Beko ofera performante superioare atat in ce priveste consumul de energie cat si eficienta spalarii. 7 Kg           1200 rpm Gama de produse Beko a fost special prevazuta cu o diversitate de modele, avand o capacitate de incarcare de 5 kg, 6 kg, 7 kg sau 8 kg. Acum poti alege masina de spalat, in functie de numarul de membri ai familei si catitatea de rufe spalata in mod uzual.   Viteza de stoarcere de 1200 rpm. Baby Protect           Dark Care Programul “Baby Protect” asigura performante superioare la spalare si limpezire. Conceput pentru imbracamintea ce necesita un tratament special, se recomanda mai ales in cazul hainutelor pentru bebelusi si persoanelor cu pielea sensibila sau alergica. Hainutele vor fi nu numai fine, ci impecabil spalate si fara nici o urma de detergent.   Program special pentru obiectele de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac. Acesta previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hanielor, ca noi. Freshen Up           Sistem electronic de control al balansului Program rapid de 17 minute ce poate fi utilizat la spalarea hainelor care nu sunt murdare ci au nevoie doar de reimprospatare sau indepartare a mirosurilor impregnate in tesatura.   Acest sistem inteligent asigura distribuirea uniforma a rufelor in tambur, elimina vibratia si zgomotul, mentinand o stabilitate absoluta in timpul centrifugarii. Control al excesului de apa           Dispozitiv pentru detergent lichid Senzorul de control al excesului de apa masoara orice abatere de la nivelul corect al apei in tambur si incepe automat sa o evacueze atunci cand nivelul este depasit.   Dispozitivul din sertarul pentru detergent ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de perferinta utilizatorului. Display LCD           Program tesaturi lana Permite urmarirea programelor in derulare. Afisajul LCD al masinilor de spalat de la Beko ofera posibilitatea urmaririi programelor in derulare si un control optim al produsului in functionare.   Acest program spala rufele delicate din lana la fel de bland ca si spalarea manuala, fara a le deteriora. Printr-un control inteligent al spalarii si al aportului de apa, fibrele nu se vor deforma si nu vor intra la apa.

 • 1,454 63lei
   

  Masina de spalat incorporabila, 1000 rpm, 6 kg, Clasa A+

 • 1,686 13lei
  (2 review-uri)

  16 Programe           AquaWave Masinile de spalat Beko sunt prevazute cu pana la 16 programe de spalare.   Designul special, Aquawave, al cuvei creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. Tehnologie AquaFusion           Clasa Energetica A+ Sistemnul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de APA, ENERGIE si DETERGENT in timpul spalarii. Astfel, poate fi economisita anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse.   Beko ofera performante superioare atat in ce priveste consumul de energie cat si eficienta spalarii. Baby Protect           Dark Care Programul “Baby Protect” asigura performante superioare la spalare si limpezire. Conceput pentru imbracamintea ce necesita un tratament special, se recomanda mai ales in cazul hainutelor pentru bebelusi si persoanelor cu pielea sensibila sau alergica. Hainutele vor fi nu numai fine, ci impecabil spalate si fara nici o urma de detergent.   Program special pentru obiectele de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac. Acesta previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hanielor, ca noi. Capacitate de incarcare 8 kg           Sistem electronic de control al balansului Gama de produse Beko a fost special prevazuta cu o diversitate de modele, avand o capacitate de incarcare de 5kg, 6 kg, 7 kg sau 8 kg. Acum poti alege masina de spalat, in functie de numarul de membri ai familei si catitatea de rufe spalata in mod uzual.   Acest sistem inteligent asigura distribuirea uniforma a rufelor in tambur, elimina vibratia si zgomotul, mentinand o stabilitate absoluta in timpul centrifugarii. Control al excesului de apa           Dispozitiv pentru detergent lichid Senzorul de control al excesului de apa masoara orice abatere de la nivelul corect al apei in tambur si incepe automat sa o evacueze atunci cand nivelul este depasit.   Dispozitivul din sertarul pentru detergent ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de perferinta utilizatorului. Display LCD           Program tesaturi lana Permite urmarirea programelor in derulare. Afisajul LCD al masinilor de spalat de la Beko ofera posibilitatea urmaririi programelor in derulare si un control optim al produsului in functionare.   Acest program spala rufele delicate din lana la fel de bland ca si spalarea manuala, fara a le deteriora. Printr-un control inteligent al spalarii si al aportului de apa, fibrele nu se vor deforma si nu vor intra la apa.

 • 1,764 63lei
  (16 review-uri)

        Tehnologia Al 6-lea Simt           Rapid Option Senzorii speciali monitorizeaza in permanenta procesul spalarii hainelor, regland presiunea, consumul de apa si timpul de spalare. Masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri atunci cand rezultatul spalarii este unul perfect.   Rezultate excelente, mai rapid. Optiunea iti asigura rezultate ideale de spalare intr-un timp mai scurt.       30’ Quick Wash           Robinet de apa inchis Rezultate rapide in doar 30 de minute. De acum te bucuri de rezultate uimitoare in doar 30 de minute.   Sistem de siguranta. Datorita sistemului de siguranta uiti de gija ca te-ai putea inunda. Pace pentru suflet si minte cu Whirlpool.

 • 2,054 63lei
  (6 review-uri)

  Incorporabila, 1400 rpm, 7 kg, inverter, A +++, tehnologie New Jet, display LCD mare, hublou XXL, start intarziat, consum energie 0,86 kWh, I x L x A 82 x 59,6 x 54,4 cm

Scroll