• Kit de supraetajare Miele WTV 501 alb simplu (masina W1 chrome + uscator T1 chrome)

Kit de supraetajare Miele WTV 501 alb simplu (masina W1 chrome + uscator T1 chrome)

290 00lei Intreaba stoc

Cod produs: WTV 501

Suna un consultant - 0371 00 11 11Livrare estimata: 2-10 zile

Solutii de plata. detalii »

Garantie: 24 luni

 • 299 00lei
   

  Castigati spatiu si un raft suplimentar prin utilizarea acestui kit de suprapunere a uscatorului peste masina de spalat rufe. Kit-ul de suprapunere este potrivit pentru uscatoarele si masinile de spalat rufe cu adancimea cuprinsa intre 54-60 cm, fiind dotat cu un raft retractabil de 34 cm.

 • product
  REDUCERE -12%
  225 00 lei 199 00 lei
   

  Piedestal dedicat uscator Supreme Care 10 kg         Creste vizibilitatea si usureaza umplerea dozatoarelor de aditivi Ridica masina de spalat si uscator la o inaltime mai confortabila pentru incarcare si descarcare    

 • 159 00lei
   

  Kit de suprapunere pentru masina de spalat si uscator BEKO PSK

 • 139 00lei
   

  Kit suprapunere uscator si masina de spalat Candy WSK1101 Standard  Kit de suprapunere Standard Candy pentru uscator si masina de spalat. Produse compatibile: - Pentru masini de spalat rufe: Compatibil cu toate dimensiunile standard- 47-60 cm adancime, indiferent de marca. - Pentru uscatoare de rufe: Doar dimensiunea standard marca Candy- 58 cm. Kitul de de suprapunere se monteaza in siguranta, si permite plasarea uscatorului deasupra masinii de spalat. Beneficii: economie de spatiu si siguranta.

 • 68 00lei
   

  Miele UltraPhase 2 - Detergent cu 2 componente pentru rufe albe si colorate - Formula noua cu mirosul proaspat Miele Aqua - Pentru culori vii si rufe de un alb stralucitor - Indepartare excelenta a petelor – chiar si la temperaturi scazute - Fara doze excesive, multumita distribuirii automate - Eficienta ridicata – 1,4 litri pentru 50 cicluri de spalare - Pentru toate masinile de spalat Miele W1 cu TwinDos Eticheta de sustenabilitate pentru produsele noastre Pentru sustenabilitate si protectia mediului: Eticheta Nordic Swan este garantia cerintelor stricte referitoare la mediu. Aceasta acopera intregul ciclu de viata al produsului – de la materia prima la ambalare. Detergentii nostri UltraPhase Sensitive si UltraColor Sensitive indeplinesc cu succes aceste cerinte. Aceasta inseamna de asemenea ca acesti detergenti nu contin parfumuri si coloranti – va protejeaza atat pielea, cat si mediul.   Rezultate perfecte de fiecare data Interactiune optima intre detergent si masina de spalat: Pur si simplu o intretinere perfecta a rufelor.   Calitate testata de catre Institutul Hohenstein Cei de la Institutul Hohenstein au studiat dotarile sistemului automat de distribuire cu 2 faze in combinatie cu detergentii Miele UltraPhase 1 si UltraPhase 2. Performanta de spalare excelenta a fost confirmata prin prisma eliminarii petelor, stralucirii suprafetelor albe, formulei anti-albire si distribuirii precise.

 • 74 00lei
   

  UltraTabs All in 1, 60 tablete - pentru cele mai bune rezultate de curatare cu masinile de spalat vase de la Miele. - Rezultate stralucitoare, chiar si pentru murdaria incapatanata - Fara despachetare gratie ambalajului solubil in apa - Cu mai multe functii, ca recipientul pentru solitia de clatire si sare si protectie pentru sticla - Fara fosfati - avantajos pentru mediul inconjurator - O spalare perfecta a vaselor. Cu Miele. Curatenie stralucitoare Datorita combinatiei unice dintre dotarile inteligente ale aparatelor si detergentii oferiti de Miele, beneficiati de ajutor specialist pentru o tratare blanda a paharelor.  

 • 99 00lei
   

  - Rezultate de spalare optime la 20/30/40/95° C; - Alb stralucitor, multumita formulei puternice cu oxigen activ; - Indepartare excelenta a petelor, chiar si la temperaturi scazute; - Randament ridicat: pentru 42 incarcari de rufe.

 • 81 00lei
   

  O noua formula cu proaspata aroma Miele Aqua. - Rezultate de spalare optime la 20/30/40/60° C - Indepartare excelenta a petelor, chiar si la temperaturi scazute - Cu formula de protectie a culorilor, pentru culori stralucitoare - Eficienta ridicata – pentru 36 spalari - O intretinere perfecta a rufelor. Cu Miele.   Eticheta de sustenabilitate pentru produsele noastre Pentru sustenabilitate si protectia mediului: Eticheta Nordic Swan este garantia cerintelor stricte referitoare la mediu. Aceasta acopera intregul ciclu de viata al produsului – de la materia prima la ambalare. Detergentii nostri UltraPhase Sensitive si UltraColor Sensitive indeplinesc cu succes aceste cerinte. Aceasta inseamna de asemenea ca acesti detergenti nu contin parfumuri si coloranti – va protejeaza atat pielea, cat si mediul.   Rezultate perfecte de fiecare data Interactiune optima intre detergent si masina de spalat: Pur si simplu o intretinere perfecta a rufelor.   Pentru culori vii Componentele speciale de protectie si ingrijire a materialelor mentin culorile vii si ajuta la pastrarea stralucirii hainelor chiar si dupa mai multe cicluri de spalare. Pentru rufe stralucitor de curate Ingredientele moderne de mare performanta asigura un rezultat de spalare optim. Formula puternica asigura o indepartare excelenta a petelor, indiferent de intervalul de temperatura.  

 • 29 00lei
   

  Formula speciala pentru masinile de spalat vase de la Miele asigura rezultate constant perfecte.  Curatenie stralucitoare Datorita combinatiei unice dintre dotarile inteligente ale aparatelor si detergentii oferiti de Miele, beneficiati de ajutor specialist pentru o tratare blanda a paharelor.  


Kit de supraetajare, masina de spalat si uscator

- Pentru economie de spatiu si instalare sigura a masinii de spalat cu uscator.
- Pentru uscatoare T1 Chrome Edition si T1 Classic
- Adecvat pt toate mas de spalat Miele (cu exceptia W 1000 si WTZH)
- Numai pentru W 3000, W 5000 si W Classic cu panou de comanda drept
- Inaltime WTV: 2,5 cm

Combinatie cu Uscatoare T1 cromate
Culoare Alb
Inaltime 2.5 pentru economisirea spatiului
Mat.No. 9256130
Pentru Toate masinile de spalat W1 in versiunile cromate sau albe.
Utilizare Pentru economie de spatiu si instalare sigura a masinii de spalat + uscator
 

Ce spun clientii nostri:


Spune-ne parerea ta despre acest produs

Nota acordata produsului:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll