Preluarea datelor cu caracter personal

S.C. DEMAX Online S.R.L. (DEMAX) este operator de date personale inregistrat la ANSPDCP cu numarul infochiosk 167708695781. DEMAX nu este obligat sa notifice Autoritatea Nationata de Supraveghere a Preluarii datelor cu Caracter personal, insa se obliga sa asigure protectia datelor personale si sa fie administrate in conditii specificate.

Scopul colectarii de date persoanle este de a informa utilizatorii/clientii privind situatia contului de pe DEMAX.ro, informatii privind evolutia si starea comenzilor, activitati comerciale, promovarea a produselor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, dezvoltare, cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comporamentul utilizatorului/clientului prin mijloace legale si acreditate.

Prin completarea datelor dumnevoastra in formularul de care cont si/sau de comanda declarati ca sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie incluse in baza de date a DEMAX si va dati acordul espres si neechivoc ca toate aceste date perosnale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si sau temporar de catre DEMAX pentru desfasurarea si/sau derularea de catre DEMAX de activitati cum ar fi: activitati comerciale, de promovare a produselor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comporatamentul utilizatorului/clientului.

Prin citirea prezentelor Termene ?i conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de anu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garante de legea 677/201 pentru protectia privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucarii datelor dumnevoastra si de a solicitate in scris/telefonic sau prin orice cale de instiintare stergerea totala sau partiala a acestora.

DEMAX poate notifica clientii privind ofertele curente prin newsletter trimis saptamanal/lunar/anual si poate trimite cupoate cadou sau alte mesaje speciale.

DEMAX nu promoveaza si nu incurajeaza SPAM-ul, iar orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul DEMAX.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date. Informatiile pe care le frunizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcare securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

DEMAX poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat doar in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora prin care garanteaza ca acestea sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legii in vigoare dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata sau bancare sau alte companii cu care DEMAX dezvolta programe comune de ofertare pe piata produselor.


Scroll