pe pagina
 • product
  -442 lei
  1,339 00 lei 897 00 lei
  (10 review-uri)

  Un frigider static cu doua usi, Beko RDSA290M20W este alegerea perfecta pentru familiile tinere si pentru cei ce isi doresc un model Beko simplu si eficient. Mai mult, frigiderul este perfect compartimentat pentru cele mai des achizitionate tipuri de alimente, volumul si dimensiunile sale facandu-l potrivit pentru orice tip de bucatarie. Pentru a fi siguri ca frigiderul tau va functiona mereu in parametri optimi, Beko iti ofera si o garantie extinsa, de 5 ani de zile.

 • 956 00lei
  (14 review-uri)

  Frigider cu 2 usi, Volum net total: 278 l, Clasa de eficienta energetica: A+, Volum net congelator: 69 l, Volum net frigider: 209 l, Volum brut total: 284 l, Consum energetic (kWh/an): 255, Numar de rafturi: 3, Material rafturi: Sticla, Numar suporturi usa: 3, Compartiment legume/fructe: Da, Numar compartimente congelator: 2, Capacitate de congelare (kg/24 h): 4, Inox: Da, Culoare: Inox, Inox Antiamprenta: Da, Deschidere standard: Dreapta, Usi reversibile: Da, Maner: Orizontal integrat, Dimensiuni (IxLxA cm): 162 x 59.5 x 60, Termostat reglabil: Da, Sistem antibacterian: Da, Suport pentru sticle: Da, Suport pentru oua: Da, Tava pentru gheata: Da, Numar de compresoare: 1, Autonomie (fara curent): 19 ore, Nivel de zgomot (dB): 42

 • 1,032 00lei
  (17 review-uri)

  Frigider cu 2 usi, Volum net total: 306 l, Clasa de eficienta energetica: A+, Volum net congelator: 69 l, Volum net frigider: 237 l, Volum brut total: 320 l, Consum energetic (kWh/an): 265, Numar de rafturi: 4, Material rafturi: Sticla, Compartiment legume/fructe: Da, Numar compartimente congelator: 2, Inox: Da, Culoare: Inox, Inox Antiamprenta: Da, Deschidere standard: Dreapta, Usi reversibile: Da, Maner: Orizontal integrat, Dimensiuni (IxLxA cm): 175.4 x 59.5 x 60, Termostat reglabil: Da, Sistem antibacterian: Da, Suport pentru sticle: Da, Suport pentru oua: Da, Tava pentru gheata: Da, Numar de compresoare: 1, Autonomie (fara curent): 19 ore, Nivel de zgomot (dB): 42

 • 1,363 32lei
  (20 review-uri)

  Un frigider clasic cu doua usi, Beko RDSE465K20W ofera echilibrul perfect intre spatiul oferit si cel ocupat. Mai mult, frigiderul este echipat cu un sistem vertical de iluminare cu LED, sistem ce asigura o lumina omogena, curata si eficienta in interiorul frigiderului. Pentru a garanta distributia uniforma a aerului rece la interior, dar si pentru a asigura performante superioare de racire, acest model vine echipat si cu un ventilator, montat in compartimentul racitor.

 • 1,398 00lei
  (10 review-uri)

  Un frigider clasic cu o singura usa, Beko RSSA445K21XP este alegerea perfecta pentru cei ce-si doresc un model practic si economic. Cu un consum optim de energie, RSSA445K21XP este incadrat in clasa energetica A+ si vine echipat cu un sistem Buzzer care te va avertiza atunci cand ai lasat usa frigiderului deschisa, in mod accidental. Mai mult, frigiderul este perfect compartimentat pentru cele mai des achizitionate tipuri de alimente, volumul si dimensiunile sale facandu-l potrivit pentru orice tip de bucatarie. Pentru a fi siguri ca frigiderul tau va functiona mereu in parametri optimi, Beko iti ofera si o garantie extinsa, de 5 ani de zile.

 • 1,875 00lei
  (70 review-uri)

  Un frigider cu doua usi compact si performant, Beko RDNE535E20DZM ofera tehnologii pentru orice tip de cumparator, de la compartimentul special destinat alimentelor perisabile, pana la rezervorul de apa slim. Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare, iar compartimentul Everfresh+ prelungeste durata de viata a fructelor si legumelor si le pastreaza proaspete pana la 30 de zile prin intermediul curentilor de aer si prin reglarea umiditatii interioare. Totul, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. In plus, acest model vine cu o functie de ionizare ce ajuta la neutralizarea bacteriilor si a microorganismelor ce genereaza mirosuri neplacute, dar si cu un filtru antimiros de carbon.

 • 1,965 00lei
  (16 review-uri)

  Un frigider practic cu doua usi, Beko RDNE505E20DZX surprinde atat prin design, cat si prin prezenta dozatorului de apa, convenabil plasat pe exteriorul usii. Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare pentru alimentele tale. Totul, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Compartimentul Everfresh+ prelungeste durata de viata a fructelor si legumelor si le pastreaza proaspete pana la 30 de zile prin intermediul curentilor de aer si prin reglarea umiditatii interioare. Acest model vine echipat cu un sistem de control digital si un filtru de ionizare, dar si cu Buzzer, un sistem ce te va avertiza in momentul in care ai uitat usa frigiderului deschisa.

 • 2,036 00lei
  (78 review-uri)

  Un frigider cu doua usi echipat cu toate tehnologiile unei combine frigorifice, Beko DDEN517MWD+ va depasi chiar si cele mai optimiste asteptari. Acest model vine echipat cu toate functiile pe care ti le doreai de la un frigider, dar si cu un dozator de apa si un dispozitiv special pentru formarea si pastrarea cuburilor de gheata. In plus, cele doua sisteme de racire si pastrare, Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare pentru alimentele tale. Totul, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Acest model vine echipat cu un filtru de carbon antimiros care se va asigura ca alimentele tale isi vor pastra mereu savoarea.

 • 2,330 32lei
  (2 review-uri)

  Un frigider cu doua usi complet echipat, Beko RDNE455E20ZX va satisface exigentele oricarui cumparator, el beneficiind atat de tehnologia NeoFrost, cat si de compartimentul Everfresh+. Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare pentru alimentele tale. Totul, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Compartimentul Everfresh+ prelungeste durata de viata a fructelor si legumelor si le pastreaza proaspete pana la 30 de zile prin intermediul curentilor de aer si prin reglarea umiditatii interioare. Acest model vine echipat cu un sistem de control digital si un filtru de ionizare, dar si cu Buzzer, un sistem ce te va avertiza in momentul in care ai uitat usa frigiderului deschisa.

 • 2,491 32lei
  (9 review-uri)

  Un frigider cu doua usi destinat cumparatorilor practici, Beko RDNE535K20ZX ofera cele mai bune tehnologii Beko, intr-un pachet compact si util. Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare pentru alimentele tale. Totul, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Compartimentul Everfresh+ prelungeste durata de viata a fructelor si legumelor si le pastreaza proaspete pana la 30 de zile prin intermediul curentilor de aer si prin reglarea umiditatii interioare. Acest model vine echipat cu un filtru de carbon antimiros, dar si cu Buzzer, un sistem ce te va avertiza in momentul in care ai uitat usa frigiderului deschisa.

 • 2,876 00lei
  (14 review-uri)

  Un frigider cu doua usi elegant si performant, Beko DN161220X ofera pasionatilor de gatit un display electronic practic si un sistem de iluminare LED. Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare. Totul, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. In plus, acest model este dotat si cu un filtru antimiros de carbon care se asigura ca alimentele tale isi vor pastra savoarea.

 • 5,906 56lei
  (3 review-uri)

  Un frigider cu doua usi destinat familiilor, Beko DN161230DX va face deliciul tuturor prin masina de inghetata incorporata si prin dozatorul de apa ce poate produce rapid fulgi de gheata. In plus, tehnologia SmartBlue de la Beko iti mentine alimentele proaspete pentru mai multa vreme. Astfel, functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra din interiorul frigiderului, activa permanent. In plus, compartimentele ingenioase ale acestui model se vor asigura ca DN161230DX se va potrivi in orice bucatarie si pentru orice tip de cumparator. Pentru perioadele in care vrei sa pleci in vacanta, in weekend sau pe durata noptii, functia "Vacanta" te poate ajuta sa faci economii importante.

Scroll