pe pagina
 • 325 95lei
  (6 review-uri)

  Mini-aspirator, Capacitate murdarie uscata: 0.5 l, Filtru cu 2 trepte HEPA, Indicator al functiei de incarcare, Indicator optic “acumulator descarcat“, Timp de functionare: 11 minute, Compartiment transparent pentru praf, stecher pentru incarcare directa, Soclu incarcator, duza pentru spatii inguste si perie, Duza pentru podea de sine statatoare, Tub telescopic, Putere: 130 W, Voltaj: 14.4 V.

 • 399 80lei
  (5 review-uri)

  Compartiment congelator-4 Stele           CoolPlus Alimentele proaspete pot fi congelate si pastrate pe termen lung in compartimentul de congelare de 4 stele. Temperaturile de -18 grade C asigura ca produsele isi pastreaza vitaminele si mineralele.   Functia CoolPlus reduce temperatura in congelator timp de cateva ore, astfel incat produsele alimentare pot fii congelate usor si in siguranta. Aceasta functie asigura, ca temperatura in compartimentul de congelare este mentinuta in mod fiabil la nivelul cerut la temperaturi ambiente de +10 grade C pana la +16 grade C (modul de iarna).   Usi reversibile           Sertare Transparente Deschiderea standard se face in partea dreapta, dar cu ajutorul usilor reversibile, combina frigorifica poate fi asezata in orice loc fara a intampina problema in deschiderea usilor.   Ofera spatiu de stocare pentru depozitarea organizata a fructelor si legumelor. In plus, acestea sunt usor de curatat.  

 • 403 76lei
   

  Usor de manevrat   Durata de utilizare de pana la 15 minute Fara cablu de alimetare. Acumulator reincarcabil nichel-metal hibrid    

 • 495 19lei
  (12 review-uri)

                    Aspirator de mana, practic, cu capacitate de 300 ml.   Aspirator rabatabil pentru depozitare usoara.           Perie electrica: asigura curatarea eficienta in profunzime pentru covoare   Ideal cand aveti nevoie de o aspirare rapida, in special pe gresie/parchet.

 • 650 19lei
  (1 review-uri)

  Fara fir             Cu aspiratorul Readyy´y, aspirarea devine o placere Practic fara limita de aspirare - independent de prizele de perete si extrem de flexibil datorita atasamentului de duza manevrabil. Aceasta permite aparatului sa aspire in mod sigur si fara efort in jurul mobilierului. Acesta ajunge pana in colturile ascunse de sub canapele, vitrine si dulapuri.   Fie ca doresti sa elimini firimiturile de pe canapea sau daca ai imprastiat ceva pe pardoseala, Readyy’y este ajutorul perfect si mereu la indemana. Readyy’y asigura o curatare temeinica, fie ca il utilizezi ca aspirator vertical pentru podele sau ca aspirator de mana, prin detasarea unitatii de aspirare.

 • 920 19lei
  (3 review-uri)

  Motor LongLife pentru performante ridicate si durata indelungata de viata, Tehnologia litiu-ion de la Bosch: acumulatori reincarcabili, durabili si puternici, durata de functionare prelungita si timp de incarcare redus, Rezultate excelente de curatare in profunzime a tuturor tipurilor de pardoseli datorita tehnologiei fara sac foarte eficiente si a periei de curatare de inalta putere pentru toate tipurile de pardoseli, Control pe baza de senzori: controlul performantei pe baza de senzori pentru un efort minim de curatare. Semnalizare prin LED in cazul in care este necesara curatarea filtrului, Tehnologie unica SensorBagless: extrem de puternica, cu efort de intretinere minim, IGIENA/CURATENIE:3 trepte de performanta:Treapta 1: pentru sarcini de curatare usoara si durata maxima de functionare, Treapta 2: pentru sarcini de curatare normala si durata medie de functionare, Treapta Turbo: pentru sarcini de curatare dificila si durata mai scurta de functionare, Perie de curatare de inalta putere pentru toate tipurile de pardoseli: duza electrica pentru performante inalte de curatare a tuturor tipurilor de pardoseli, Container de praf: 0.9 l volum util, CONFORT:Confort absolut: usor de utilizat, depozitat si curatat datorita greutatii reduse si a sistemului EasyClean, Flexibilitate maxima: aspirare fara limite in jurul si dedesubtul mobilei datorita articulatiei extrem de flexibile a duzei, Durata de functionare prelungita pana la 50 min, Indicarea nivelului de incarcare a acumulatorului: da, 3 trepte, Timp de incarcare redus:3 ore (acumulator incarcat 80%), 6 ore (acumulator incarcat 100%), Posibilitate de amplasare independenta pentru depozitare usoara, economie de spatiu la depozitare si incarcare flexibila la orice priza de alimentare, Maner ergonomic, Greutate: 3 kg

Scroll