Calitate, Design si Inovatie- 6 ANI GARANTIE


Dezvoltarea continua a produselor, optimizarea tuturor componentelor si o prelucrare perfecta pana la cel mai mic detaliu asigura deja proverbiala calitate Liebherr. Astfel, bazandu-ne pe calitatea de inalta clasa dam startul unei noi campanii de extragarantie. Produsele free-standing Liebherr achizitionate in perioada 1 Martie - 30 Noiembrie 2019 beneficiaza de 6 ani garantie. Extragarantia va fi valabila cu conditia activarii acesteia.

MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI


In perioada 1 Martie - 30 Noiembrie 2019, produsele free-stangind Liebherr participante la promotie vor beneficia de 6 ani garantie (4 ani + 2 ani extra). Extragarantia va fi valabila cu conditia activarii acesteia.

Pentru activarea si inregistrarea garantiei extinse trebuie sa transmiteti informatiile din formularul de īnregistrare comunicat astfel:

Pe site: link
Prin telefon: 0799 995 995
Prin email: extraga[email protected]

Veti primi un numar de inregistrare care trebuie notat pe certificatul de garantie, in limba romana, al produsului. Activarea garantiei extinse se poate realiza in maxim 14 de zile, de la data achizitionarii produsului, in caz contrar, ramane valabila numai garantia standard de 4 ani.

Descarca de mai jos documentele specifice campaniei:

Descarca regulamentul de extragarantie.
Descarca formularul de extragarantie.


Scroll