Congelator Liebherr Gsl 1223 Comfort, Capacitate 98 l, clasa F, Argintiu

    Cod Produs:
    Gsl 1223
    Descriere
    Estimeaza cost livrare:
    Livrare estimata:
    2-15 zile
    Garantie:
    24 luni

    deschidere-colet Deschiderea coletului la livrare

    rate-fara-dobanda Rate fara dobanda


    Disponibilitate:
    Stoc furnizor
    1.59900 lei




    De mai bine de 60 de ani Liebherr s-a specializat in productia de frigidere si congelatoare cu noi tehnologii si inovatii. Topul prioritatilor Liebherr sunt: calitatea superioara a produselor, design-ul elegant inca de la stadiile initiale de proiectare si solutii noi, moderne de a asigura o prospetime indelungata a alimentelor. In plus, componentele si materialele exclusive impreuna cu cele mai recente procese de productie asigura eficienta energetica si performanta pentru multi ani.





    SmartFrost

    Tehnologia SmartFrost reduce semnificativ formarea ghetii, iar decongelarea este rareori necesara. Peretii interiori ai compartimentului congelatorului sunt netezi si usor de curatat. Evaporatorul este deasupra compartimentului interior si este integrat in izolatia cu spuma pentru a asigura o eficienta energetica inalta si o racire uniforma.

     





    SuperFrost

    Functia automata SuperFrost reduce temperatura din spatiul interior in cel mai scurt timp pana la -32°C. Aceasta asigura o congelare a alimentelor deosebit de precauta, astfel vitaminele, gustul si aspectul se pastreaza in mod optim. Dupa terminarea procedurii de congelare, aparatul revine automat pe functionare normala, ceea ce contribuie la economisirea energiei.
     





    Functie de blocare pentru copii

    Functia de blocare pentru copii poate fi activata pentru a impiedica oprirea accidentala a aparatului. Un simbol pe panoul de comanda MagicEye indica atunci cand functia de blocare este activata.
     





    FrostSafe

    Sertarele FrostSafe sunt foarte adanci, detasabile, cu partea frontala transparenta si inchise perfect pentru a nu permite iesirea aerului rece la deschiderea aparatului. Acestea permit o
     

       




    VarioSpace


    Rafturi de sticla intre sertare, care pot fi indepartate cu usurinta pentru a crea VarioSpace; sistemul practic de a face rapid loc suplimentar pentru lucrurile voluminoase.
     






    Usi reversibile

    Toate aparatele Liebherr sunt echipate din fabrica cu balamale pe partea dreapta. Acestea pot fi schimbate la nevoie pe partea stanga.

     





    Blat detasabil

    La aparatele de inaltimea mesei, blaturile care nu au comenzi electronice incorporate pot fi indepartate fara nici o dificultate.
     

    CARACTERISTICI GENERALE

    Clasa energeticaA+
    Clasa energetica conform noilor reglementari UEF
    Capacitate (L)98
    Dimensiuni (L x A x H)55.3 x 62.4 x 85.1 cm
    CuloareArgintiu

    General

    BrandLiebherr
    DisponibilitateStoc furnizor
    Livrare estimata:2-15 zile
    Pretul produsului include taxa verde aferenta colectarii, tratarii si eliminarii DEEE in valoare de (LEI cu TVA)46.41
    Garantie:24 luni
    Scrie o recenzie
    Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont

    Intrebari si raspunsuri

    Nici o întrebare încă. Fii primul care pune întrebarea!