• Cana de filtrare apa Electrolux EWFLJL3, 1.6 l, Rosu

Cana de filtrare apa Electrolux EWFLJL3, 1.6 l, Rosu

115 00lei Intreaba stoc

Cod produs: EWFLJL3

Transport gratuit in Bucuresti. detalii »

Suna un consultant - 0371 00 11 11Livrare estimata: 3-15 zile

Solutii de plata. detalii »

Garantie: 2 ani

  • 85 00lei
     

        Debit rapid de apa Tehnologia PureAdvantage asigura filtrare de o calitate superioara si filtreaza mai rapid decât orice alt sistem premium de filtare a apei.   Tehnologie de filtrare PureAdvantage Filtrul PureAdvantage - unic si inovator - dispune de tehnologie de purificare 3M, oferind o calitate superioara a filtrarii.   Gust grozav Tehnologia filtrului PureAdvantage elimina mirosurile neplacute si particulule care afecteaza gustul apei.   Testat si certificat de catre LGA Cana AquaSense si filtrul PureAdvantage au fost testate si certificate de catre Institutul german independent de testare LGA.       Imbunatatiti viata electrocasnicelor din bucataria dumneavoastra Folosind apa filtrata cu ajutorul filtrului PureAdvante prelungiti viata si imbunatatiti performanta electrocasnicelor din bucataria dumneavoastra.  

     
Debit rapid de apa

         
Tehnologie de filtrare PureAdvantage™


Tehnologia PureAdvantage™ asigura filtrare de o calitate superioara si filtreaza mai rapid decât orice alt sistem premium de filtare a apei.
 
Filtrul PureAdvantage™ - unic si inovator - dispune de tehnologie de purificare 3M, oferind o calitate superioara a filtrarii.Gust grozav

         
Testat si certificat de catre LGA


Tehnologia filtrului PureAdvantage™ elimina mirosurile neplacute si particulule care afecteaza gustul apei.
 
Cana AquaSense™ si filtrul PureAdvantage™ au fost testate si certificate de catre Institutul german independent de testare LGA.Imbunatatiti viata electrocasnicelor din bucataria dumneavoastra

         Folosind apa filtrata cu ajutorul filtrului PureAdvante prelungiti viata si imbunatatiti performanta electrocasnicelor din bucataria dumneavoastra.
 

Capacitate maxima apa filtrata (litri) 1.6
Capacitate totala (litri) 2.3
Cartus gratis inclus Da
Culoare Rosu
Tip produs Cana de filtrare
 

Ce spun clientii nostri:


Spune-ne parerea ta despre acest produs

Nota acordata produsului:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll