pe pagina
 • product
  -55%
  69 00 lei 31 00 lei
  (11 review-uri)

  LG Quick Remote AN-GR700 iti permite sa controlezi cu usurinta televizorul tau LG. Ai acces rapid la toate functiile de baza iar designul ergonomic face ca experienta de utilizare sa fie mai placuta. De acum poti accesa instant jocurile integrate in TV-ul tau LG Game TV prin butonul dedicat de pe telecomanda. In acelasi timp toate lista de intrari este disponibila imediat prin apasarea butonului dedicat.Quick Remote face pereche perfecta cu Quick Menu disponibil pe toate televizoarele LG Game TV. Impreuna, experienta ta de utilizare merge la nivelul urmator.

 • 49 00lei
  (1 review-uri)

  Lichid de curatare pentru ecran laptop/dispozitive mobile; laveta din microfibra, reutilizabila, 6 pamatufuri din bumbac

 • 90 19lei
  (26 review-uri)

  Magic RemotePur si simplu faceti clic, indicati, derulati sau utilizati comenzi vocale pentru a schimba canalul, cautati ceva nou, si multe altele. Telecomanda LG Magic poate fi de asemenea folosita pentru a opera dispozitivele conectate. Petrece mai putin timp pentru a naviga prin meniurile confuze si pentru a jongla cu multiple comenzi, si mai mult timp pentru a te bucura de divertisment.

Scroll