pe pagina
 • product
  -247 lei
  655 00 lei 408 00 lei
  (4 review-uri)

  Eleganta, performanta in siguranta: sistemul de siguranta al plitei incorporabile pe gaz Beko HIMG64223SX opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii in timpul functionarii. Aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz se face rapid, direct de la butoanele panoului de control.

 • product
  -223 lei
  655 00 lei 432 00 lei
  (4 review-uri)

  Eficient si sigur pentru intreaga familie: sistemul de siguranta al plitei incorporabile pe gaz Beko HIMG64225SX opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii in timpul functionarii. Aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz se face rapid, direct de la butoanele panoului de control.

 • 459 00lei
  (10 review-uri)

  Eficient si sigur pentru intreaga familie: sistemul de siguranta al plitei incorporabile pe gaz Beko HIMG64225SX opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii in timpul functionarii. Aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz se face rapid, direct de la butoanele panoului de control.

 • product
  -266 lei
  774 00 lei 508 00 lei
  (4 review-uri)

  Nu conteaza cat timp petreci in bucatarie, daca il petreci intr-o companie aleasa. Sistemul de siguranta al plitei incorporabile pe gaz Beko HIMW64225SX opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii in timpul functionarii. Aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz se face rapid, direct de la butoanele panoului de control. Cu o putere de incalzire sporita, arzatorul WOK asigura performante superioare intr-un interval de timp mult mai redus.

 • product
  -136 lei
  695 00 lei 559 00 lei
  (18 review-uri)

  Ai ales eficienta? Primesti si siguranta solutiilor ingenioase Beko! Sistemul de siguranta al plitei incorporabile pe gaz Beko HIZG64125SCR opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii in timpul functionarii. Aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz se face rapid, direct de la butoanele panoului de control.

 • product
  -304 lei
  873 00 lei 569 00 lei
  (12 review-uri)

  Alege eficienta si beneficiezi si de siguranta solutiilor ingenioase Beko! Sistemul de siguranta al plitei incorporabile pe gaz Beko HISG64220S opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii in timpul functionarii. Aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz se face rapid, direct de la butoanele panoului de control.

 • 579 00lei
  (21 review-uri)

  Solutii ingenioase pentru bucataria ta: sistemul de siguranta al plitei incorporabile pe gaz Beko HIZG64125SAR opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii in timpul functionarii. Aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz se face rapid, direct de la butoanele panoului de control. Singura provocare este alegerea retetelor!

 • 655 00lei
  (25 review-uri)

  Eleganta si performanta in siguranta: sistemul de siguranta al plitei incorporabile pe gaz Beko HISW64222S opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii in timpul functionarii. Aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz se face rapid, direct de la butoanele panoului de control. Cu o putere de incalzire sporita, arzatorul WOK asigura performante superioare intr-un interval de timp mult mai redus.

 • product
  -347 lei
  1,012 00 lei 665 00 lei
  (8 review-uri)

  Alege plita potrivita pentru bucataria ta! Sistemul de siguranta al plitei incorporabile pe gaz Beko HISG64220SW opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii in timpul functionarii. Aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz se face rapid, direct de la butoanele panoului de control.

 • 703 00lei
  (4 review-uri)

  Plita incorporabila vitroceramica Beko HIC64401 este un aliat de nepretuit in bucataria ta! Ai posibilitatea sa selectezi pana la 9 trepte a nivelului de incalzire si afisare electronica pe panoul de comanda “Touch & Slide”. Temperatura si durata pot fi astfel setate individual pentru fiecare zona de gatit. Sistemul Child Lock permite blocarea functiilor plitei si astfel se impiedica accesul copiilor la unitatea de control. Suprafata din ceramica sau sticla neteda, rezistenta la zgarieturi, transforma curatarea plitei intr-o activitate simpla, lipsita de provocari.

 • 794 34lei
  (8 review-uri)

  Cei dragi iti vor multumi pentru noul model de plita incorporabila vitroceramica HIC64502T. Aceasta plita este confectionata dintr-un material compozit ceramic si functioneaza pe baza de curent electric, fara pericolul aprinderii accidentale. Mai mult, temperatura se poate seta cu usurinta, iar randamentul energetic mare te ajuta sa economisesti cu fiecare reteta. Functia Stop & Go permite dezactivarea tuturor zonelor de gatit active si repornirea lor ulterioara, cu aceleasi setari ca in momentul opririi, iar functia Memory face posibila salvarea temperaturilor folosite pentru fiecare zona de gatit a plitei vitroceramice, pentru o eventuala repetare a retetelor dorite.

 • 817 00lei
  (7 review-uri)

  Solutii ingenioase pentru bucataria ta: cu o putere de incalzire sporita, arzatorul WOK al plitei incorporabile pe gaz Beko HIMW75223SX asigura performante superioare intr-un interval de timp mult mai redus. Sistemul de siguranta opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii in timpul functionarii. Aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz se face rapid, direct de la butoanele panoului de control.

 • 875 08lei
  (14 review-uri)

  Eleganta si performanta in bucataria ta: plita incorporabila cu inductie Beko HII64401AT gateste de 2,2 ori mai rapid si economiseste energie cu pana la 43% fata de o plita electrica obisnuita. Suprafata din ceramica sau sticla neteda, rezistenta la zgarieturi, transforma curatarea plitei intr-o activitate simpla, lipsita de provocari. Singura provocare este alegerea retetelor!

 • 1,007 34lei
  (4 review-uri)

  Cand alegi solutiile ingenioase de la Beko, te bucuri de avantaje multiple. Plita de gatit prin inductie Beko HII64400AT gateste de 2,2 ori mai rapid si economiseste energie cu pana la 43% fata de o plita electrica obisnuita. Sistemul Child Lock permite blocarea functiilor plitei si astfel se impiedica accesul copiilor la unitatea de control. Suprafata din ceramica sau sticla neteda, rezistenta la zgarieturi, transforma curatarea plitei intr-o activitate simpla, lipsita de provocari.

 • 1,187 00lei
   

  Plita incorporabila cu inductie HII64530HT de la Beko este un aliat de incredere in orice bucatarie. Functia Stop & Go cu care vine echipata permite dezactivarea tuturor zonelor de gatit active ale plitei cu inductie si repornirea lor ulterioara, cu aceleasi setari ca in momentul opririi. Functia Easy Plug permite folosirea imediata, prin conectarea directa la o priza obisnuita, iar functia Booster de preincalzire rapida reduce cu pana la 35% timpul necesar pentru atingerea temperaturii dorite.

 • 1,234 00lei
   

  Aprindere integrata Siguranta flacara Permite aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz, intr-un mod facil, direct de la butoanele panoului de control. Sistemul de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. Latime 70 cm Arzator dublu - WOK Plita cu 5 arzatoare si latime de 70 cm. Cu o putere de incalzire sporita, arzatorul WOK prezinta performante excelente ale procesului de gatit, intr-un interval de timp mult mai redus.

 • 1,393 30lei
  (5 review-uri)

  Gateste la un alt nivel! Functionarea plitei incorporabile cu inductie Beko HII64500FHT incepe la putere maxima, urmand ca ulterior sa revina la temperatura setata initial. Astfel se scurteaza timpul de preparare al alimentelor. Suprafata din ceramica sau sticla neteda, rezistenta la zgarieturi, transforma curatarea plitei intr-o activitate simpla, lipsita de provocari. Singura provocare este alegerea retetelor!

 • 1,612 00lei
  (12 review-uri)

  Tip plita: Incorporabila pe gaz Panou control: Metal Culoare produs: Inox Numar si tip arzatoare: 4 gaz Sistem de siguranta a flacarii Tip suport vase: Email Capac arzator: Email Aprindere integrata Dimensiuni (HxLxA): 9.9 x 58 x 51 cm Arzator mare: 1 Arzator normal: 2 Arzator mic: 1 Putere arzator mare: 2.9 kW Putere arzator mic: 1 kW Putere arzator normal: 1.7 kW Aprindere Integrata Siguranta flacara Permite aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz, intr-un mod facil, direct de la butoanele panoului de control. Sistemul de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. Latime 60 cm Plita cu 4 arzatoare si latime de 60 cm.

Scroll