pe pagina
 • 2,241 07lei
   

  Tehnologie inverter Functie Dry (Dezumidificare) Tehnologia Inverter integrata aparatelor de aer conditionat ofera solutii de incalzire sau racire, intr-un mod de functionare mai economic, mai eficient si mai silentios comparativ cu modelele conventionale. In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim, fara a activa functia de racire. Auto Swing Functia regleaza automat directia fluxului de aer, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii, creand astfel un mediu ambiant placut si racoros. Modul Sleep Functie Timer Asigura un mod de functionare economic prin racirea sau incalzirea treptata a atmosferei, care se va stabiliza intr-un interval de 2 ore. Programeaza momentul de oprire sau pornire automata a aparatului, asigurand atat un mediu placut cat si o functionare economica.

 • 2,844 07lei
   

  Tehnologie inverter Functie Dry (Dezumidificare) Tehnologia Inverter integrata aparatelor de aer conditionat ofera solutii de incalzire sau racire, intr-un mod de functionare mai economic, mai eficient si mai silentios comparativ cu modelele conventionale. In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim, fara a activa functia de racire. Modul Sleep Functie Timer Asigura un mod de functionare economic prin racirea sau incalzirea treptata a atmosferei, care se va stabiliza intr-un interval de 2 ore. Programeaza momentul de oprire sau pornire automata a aparatului, asigurand atat un mediu placut cat si o functionare economica. Auto Swing Functia regleaza automat directia fluxului de aer, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii, creand astfel un mediu ambiant placut si racoros.

 • 2,941 30lei
   

  Tehnologie inverter Functie Dry (Dezumidificare) Tehnologia Inverter integrata aparatelor de aer conditionat ofera solutii de incalzire sau racire, intr-un mod de functionare mai economic, mai eficient si mai silentios comparativ cu modelele conventionale. In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim, fara a activa functia de racire. Functionare in regim economic Auto Swing Produsul se va seta automat pe modul functionare economic si mentinerea unui mediu ambiental optim in functie de temperatura, volumul si viteza aerului. Functia regleaza automat directia fluxului de aer, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii, creand astfel un mediu ambiant placut si racoros. Modul Sleep Functie Timer Asigura un mod de functionare economic prin racirea sau incalzirea treptata a atmosferei, care se va stabiliza intr-un interval de 2 ore. Programeaza momentul de oprire sau pornire automata a aparatului, asigurand atat un mediu placut cat si o functionare economica.

Scroll