Combina frigorifica incorporabila Liebherr ECBN 6256 PremiumPlus BioFresh, Congelator NoFrost, clasa F, capacitate 471 l

    Cod Produs:
    ECBN 6256
    Descriere
    Estimeaza cost livrare:
    Livrare estimata:
    2-15 zile
    Garantie:
    24 luni

    deschidere-colet Deschiderea coletului la livrare

    rate-fara-dobanda Rate fara dobanda


    Disponibilitate:
    Stoc furnizor
    22.99900 lei




    De mai bine de 60 de ani Liebherr s-a specializat in productia de frigidere si congelatoare cu noi tehnologii si inovatii. Topul prioritatilor Liebherr sunt: calitatea superioara a produselor, design-ul elegant inca de la stadiile initiale de proiectare si solutii noi, moderne de a asigura o prospetime indelungata a alimentelor. In plus, componentele si materialele exclusive impreuna cu cele mai recente procese de productie asigura eficienta energetica si performanta pentru multi ani.

       




    BioFresh


    Cu tehnologia BioFresh, alimentele se pastreaza proaspete pentru o perioada mai indelungata. Cand sunt depozitate la o temperatura de aproximativ 0°C si la umiditate corecta, multe alimente isi pastreaza nutrientii, cum sunt vitaminele si mineralele, pentru o perioada mai lunga decat in frigiderele traditionale.
     





    NoFrost Congelator

    Tehnologia profesionista NoFrost de la Liebherr va scuteste de dezghetarea aparatelor. In mod suplimentar, aparatele NoFrost ale brandului Liebherr sunt deosebit de economice din punctul de vedere al consumului de energie

     

       


    DuoCooling


    DuoCooling utilizeaza doua circuite separate de racire pentru a comanda independent temperatura compartimentului frigorific si cea a compartimentului congelator. Cu DuoCooling nu exista transfer de aer intre compartimentul frigorific si cel de congelare, prevenind transferul mirosurilor si depozitand alimentele in conditii optime.
     





    Iluminare LED in compartimentul congelatorului

    LED-urile eficiente energetic, puternice, cu durata de viata indelungata si ecologice sunt integrate in partea inferioara a usii frigiderului pentru a ilumina sertarele congelatorului, cand acestea sunt deschise. De indata ce usa congelatorului este deschisa, se aprinde lumina LED, subliniind aspectul sofisticat al aparatului. Sursele de lumina cu LED-uri sunt incastrate in aparat si, prin urmare, nu se pierde spatiu de depozitare in compartimentul congelator.
     






    SoftTelescopic

    Un mecanism extrem de practic auto-retractabil pentru o utilizare convenabila si sigura in fiecare zi. Compartimentul BioFresh iese complet si poate fi scos cand deschiderea usii este la un unghi de 90°.
     






    Coloane iluminare LED

    Coloanele luminoase LED sunt integrate pe fiecare parte a compartimentului frigiderului pentru a garanta o iluminare uniforma a interiorului. Satinarea speciala a interiorului creeaza o atmosfera plăcuta, de calitate superioara. In acelasi timp, coloanele luminoase sunt proiectate pentru a permite poziţionarea flexibila a rafturilor de sticla securizata.
     


       


    Interior GlassLine


    Interiorul distinctiv GlassLine convinge prin designul interior de inalta calitate. Aceste rafturi elegante de depozitare sunt rezistente la zgarieturi si usor de curatat. Au margini din inox de inalta calitate care completeaza armonios aspectul sic al aparatului. Raftul sectionat din sticla, cu o jumatate care gliseaza sub cealalta, permite utilizarea versatila.
     




    IceMaker cu alimentare la retea

    IceMaker-ul cu alimentare la retea asigura cuburi de gheata de cea mai fina calitate pentru orice ocazie si, in functie de model, poate produce pana la 1.5 kg in 24 ore.



     




    Power Cooling

    Sistemul PowerCooling de inalta performanta asigura o racire rapida a alimentelor proaspat depozitate si mentine temperatura constanta in interiorul aparatului. Un comutator de contact pe usa opreste ventilatorul la deschiderea usii pentru a economisi energie.



     






    Super Cool

    Functia automata SuperCool scade temperatura frigiderului pana la +2°C, intr-un interval de 12 ore – ideala pentru racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate.

     




    SuperFrost

    Functia automata SuperFrost reduce temperatura din spatiul interior in cel mai scurt timp pana la -32°C. Aceasta asigura o congelare a alimentelor deosebit de precauta, astfel vitaminele, gustul si aspectul se pastreaza in mod optim. Dupa terminarea procedurii de congelare, aparatul revine automat pe functionare normala, ceea ce contribuie la economisirea energiei.



     






    Alarma usa

    Pentru a proteja produsele alimentare in conditii de siguranta, alarma sonora a usii alerteaza utilizatorul daca usa a ramas deschisa pentru mai mult de 60 de secunde.

     




    Alarma temperatura

    Alarma de temperatura avertizeaza utilizatorul, vizual si sonor, privind variatiile de temperatura nedorite, de exemplu, atunci cand usa a fost deschisa sau dupa o pana de curent.



     




    Iluminare LED sertare BioFresh

    LED-urile eficiente din punct de vedere energetic, ecologice si fara a necesite intretinere asigura o imagine perfecta a alimentelor depozitate in compartimentele BioFresh. Iluminatul LED este instalat elegant, fie integrat in peretele lateral, fie in placa orizontala de divizare.



     




    Montaj fix al usii

    Usa aparatului se leaga stabil de usa mobilierului prin fixarea directa a usii mobilei de usa aparatului.



     






    Aparate incorporabile pentru utilizare integrata cu panou decorativ

    Pe aceste aparate, un panou de decor de pana la 4 mm grosime ce se potriveste cu mobila de bucatarie este plasat in rama de decor a aparatului. In cazul in care un panou de decor este prea mic pentru un aparat, poate fi ajustat cu ajutorul egalizatoarelor care sa se potriveasca cu culoarea ramei.

     






    Functia de blocare pentru copii

    Functia de blocare pentru copii poate fi activata pentru a impiedica oprirea accidentala a aparatului. Un simbol pe panoul de comanda MagicEye indica atunci cand functia de blocare este activata.

     




    VarioSpace

    Rafturi de sticla intre sertare, care pot fi indepartate cu usurinta pentru a crea VarioSpace; sistemul practic de a face rapid loc suplimentar pentru lucrurile voluminoase.



     






    Usi reversibile

    Toate aparatele Liebherr sunt echipate din fabrica cu balamale pe partea dreapta. Acestea pot fi schimbate la nevoie pe partea stanga.

     






    Iluminare LED

    LED-urile eficiente energetic, cu durata de viata indelungata si care nu necesita intretinere asigura o iluminare perfecta a interiorului. In plus, datorita unei emisii scazute de caldura, alimentele depozitate sunt intotdeauna depozitate in conditii de siguranta.

     




    Control electronic

    Sistemul electronic precis asigura o mentinere precisa a temperaturilor selectate. O functie de siguranta pentru copii previne modificarile accidentale ale setarilor.



     






    Filtru de apa

    Filtrul integrat de apa asigura o calitate perfecta a apei din cuburile de gheata, in orice moment. Sistemul electronic de control indica momentul in care trebuie inlocuit filtrul de apa.

     






    FrostControl

    In cazul unei intreruperi de curent, afisajul FrostControl indica cea mai calda temperatura care a fost atinsa in compartimentul congelator. Acest lucru ajuta la evaluarea calitatii si a duratei de stocare setata initial pentru produsele congelate care au fost afectate de intreruperea alimentarii.

     






    SoftSystem

    Mecanismul de inchidere SoftSystem este sistemul inovativ pentru mai multa siguranta si confort. Sistemul SoftSystem integrat in usa amortizeaza inchiderea delicata a acesteia, chiar in cazul unei incarcari complete a usii interioare. In mod suplimentar, de la un unghi de inchidere de cca. 30°, usa se inchide automat.

     






    Soclu variabil

    Soclul variabil de la modelele incorporabile poate fi adaptata pe inaltime si adancime in functie de mobilierul de bucatarie. Toate cele patru picioruse de pozitionare pot fi ajustate pana la 50 mm in fata. Grila de ventilare poate si ea sa fie ajustata pana la 55 mm, pentru o aliniere perfecta cu mobilierul.

     

    CARACTERISTICI GENERALE

    Clasa energeticaA++
    Clasa energetica conform noilor reglementari UEF
    Capacitate (L)471
    Nivel de zgomot (dB)43 dB(A)
    Clasa climatica SN-T
    Dimensiuni (L x A x H)91 x 61 x 202.7 cm
    Dimensiuni incorporare (L x A x H)91.5 x 63.5 x 203.2 - 207.2 cm
    CuloareAlb

    General

    BrandLiebherr
    DisponibilitateStoc furnizor
    Livrare estimata:2-15 zile
    Pretul produsului include taxa verde aferenta colectarii, tratarii si eliminarii DEEE in valoare de (LEI cu TVA)314.16
    Garantie:24 luni

    Frigider

    Volum net frigider364
    Material rafturiSticla
    Sistem dezghetare frigiderAutomat

    Congelator

    Volum net congelator116
    Numar compartimente congelator2
    Capacitate de congelare11 kg/24 h
    Sistem de racire congelator No FrostDa
    Sistem dezghetare congelatorAutomat
    Scrie o recenzie
    Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont

    Intrebari si raspunsuri

    Nici o întrebare încă. Fii primul care pune întrebarea!